Celebrity News

Marija Šerifović ostavila sina: Razlog je šokantan, sve je javno objavljeno (FOTO)

Sin Marije Šerifović glavna je preokupacije pop zvezde

Marija Šerifović ostavila sina: Razlog je šokantan, sve je javno objavljeno (FOTO)

Ata Images

Sin Marije Šerifović, maleni Mario, pre par nedelja doputovao je u Srbiju, a ponosna majka nije časila časa da mu priredi najbolji doček.

Pročitajte: Marija odlučila da život promeni iz korena! Prvo je postala majka, a sad bi da ima i dečka - Evo s kojim muškarcem želi da bude (FOTO)

Zapravo za ovo su bili zaduženi njeni dugogodišnji prijatelji, koji su nestrpljivo godinama očekivali da im pop zvezda javi radosne vesti.

Instagram

 

Stroga tajna bila je da je Marija nekoliko puta pokušavala sama da održi trudnoću, međutim, kako to nije urodilo plodom, angažovala se oko procesa surogatstva zahvaljujući kojem sada ima najlepše blago.

Presćrena je ćerka Verice i Rajka Šerifovića što njen dom lepšim i toplijim čini dečak, s kojim je tek čekaju izazovi, ipak ne krije da je pomalo zabrinuta kako će uskladiti njegov odgoj sa poslom.

Instagram

 

Očekuju je uveliko dogovoreni nastupi, koncerti, koje je htela da otkaže i u poslednjem času od toga odustala spremna da žrtvuje i sebe i svoje slodobno vreme, pa čak i vreme provedeno sa dragim ljudima.

Uprkos ideji da sinu želi da posveti svaki sekund svog života, u jednom momentu postala je svesna da život mora da se nastavi, te da povremeno jedinca mora da prepusti na brigu drugima.

Ata Images

 

 

Za sada je tu baba Verica koja unuka obožava i uživa u svakoj novoj situaciji sa njim, a nije isključeno da će pobednica Evrosonga za 2007. godinu u neko doba angažovati i bebisiterku.

Kada su je novinari videli na sinoćnoj premijeri filma „Nedelja”, nisu mogli a da je ne priupitaju gde je maleni Mario i kome ga je prepustila na par sati.

Pročitajte: Verica se ne odvaja od unuka - Praznici u domu Marije Šerifović najlepši do sada

Odgovora nije bilo jer Marija izjave nije želela da daje, ali njeno ponašanje, osmeh i to što je u društvu prijatelja posvedočilo je da je mirna, te da je mezimca ostavila u sigurnim rukama.

Ata Images

 

Sin Marije Šerifović zasigurno je kod kuće sa voljenom bakom, koja je već počela da mu ugađa te je mališanu u dogovoru sa ćerkom nestvarno lepo opremila sobicu.

 

Komentari (0)

Loading