Celebrity News

Petre, gde ti je Tamara? Svi zabrinuti... glumac se u društvu druge žene pojavio na javnom događaju (FOTO)

Brak Tamare Dragičević i Petra Benčine sklopljen je pre osam godina

Petre, gde ti je Tamara? Svi zabrinuti... glumac se u društvu druge žene pojavio na javnom događaju (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Brak Tamare Dragičević i Petra Benčine važi za jedan od skladnijih.

Pročitajte: Tamara sestri javno čestitala rođenje ćerke, pa odbila da dođe na proslavu u kafani - Ovo bi svakog zabolelo, razlog je smejurija

Publika i fanovi ubeđenja su da emotivni partneri, koji su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav u Crnoj Gori 2016. godine, nemaju bračnih razmirica.

Na to su ih svakako navele predivne fotografije koje svakodnevno glumica objavljuje na društvenim mrežama.

Instagram

 

Topli sadržaj koji se često sastoji iz porodičnih detalja brojni pratioci prihvatili su kao realnost, potpuno zanemarujući činjenicu da je poznati par poput mnogih drugih.

Brak Tamare Dragičević i Petra Benčine uzbudljiv je baš iz tog razloga što ima raznih faza, o čemu poznati emotivni partneri izbegavaju da govore.

Ata Images -Katarina Drajic

 

U poslednje vreme najčešće svoj glas dižu zbog nekih socijalnih i društvenih pitanja, izbegavaju zajedničko fotografisanje za "lifestyle" magazine i sve manje se zajedno pojavljuju na javnim događajima.

Pročitajte: Još jedna beba stigla tajno u dom Tamare Dragičević - Svi čestitaju - Staša i Lazar su posebno uzbuđeni (FOTO)

Dokaz tome je Benčinina odluka da se na premijeri filma "Nedelja" pojavi u društvu roditelja i prijatelja, ali ne i Tamare.

Ata Images -Katarina Drajic

 

Glumičin brat Miodrag Miša Dragičević takođe je krenuo sa njim, a može se konstatovati da su se divno zabavili, te da je projekat vredno pogledati.

Komentari (0)

Loading