Celebrity News

Tamara sestri javno čestitala rođenje ćerke, pa odbila da dođe na proslavu u kafani: Ovo bi svakog zabolelo, razlog je smejurija

Sestra Tamare Dragičević tek što se porodila

Tamara sestri javno čestitala rođenje ćerke, pa odbila da dođe na proslavu u kafani: Ovo bi svakog zabolelo, razlog je smejurija

Ata Images

Dan pred doček Nove godine sestra Tamare Dragičević porodila se i na svet donela ćerku, kojoj je dala ime Aleksandra.

Ponosna mama, bivša stjuardesa Marija Matić, kojoj porođaj, treći po redu, očigledno nije teško pao, odmah se javila iz porodilišta i bližnje obavestila da su ona i beba u redu, a poslala je i sliku novorođenčeta.

Pročitajte: Još jedna beba stigla tajno u dom Tamare Dragičević - Svi čestitaju - Staša i Lazar su posebno uzbuđeni (FOTO)

Tamara se istog trena oglasila preko Instagrama i svima razglasila da je po četvrti put postala tetka, čime je izazvala bujicu pozitivnih komentara i čestitki.

Instagram

 

Svi su se nadali da će iste večeri uslediti slavlje povodom rođenja devojčice, te su na Tamarinom profilu očekivali slike i snimke iz kafane, ali uzalud.

Instagram

 

Nova godina je prošla, sestra Tamare Dragičević izašla je iz bolnice kući sa naslednicom, a tek onda ona i suprug odlučili su da upriliče slavlje za prijatelje i rodbinu.

Instagram

 

Radosni ujka Miodrag Miša Dragičević među prvima se pojavio na slavlju u obližnjoj kafani, sve je zabeležio telefonom, pa podelio na insta storiju, što je bio dokaz da se Tamara sestrinom i zetovom pozivu nije odazvala.

Instagram

 

Dok su Marija i Miša sa pratiocima delili slike iz kafane, glumica se pohvalila fotografijama sa planine.

Pročitajte: Osam godina od venčanja dever Tamare Dragičević izrazio jasan stav o poznatoj snaji, dokaz je pred vama (FOTO)

Nagađa se da su ona i njen suprug Petar Benčina još ranije uplatili zimovanje za njih i mališane Stašu i Lazara, te da u poslednji čas to nisu mogli da otkažu, zbog čega je i usledilo odsustvo sa sestrinog slavlja.

Instagram

 

Budući da je Marija s Tamarom jako bliska i ima poseban odnos veruje se da joj ona nije zamerila.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading