Celebrity News

Još jedna beba stigla tajno u dom Tamare Dragičević: Svi čestitaju - Staša i Lazar su posebno uzbuđeni (FOTO)

Brak Tamare Dragičević i Petra Benčine stalno je u fokusu medija

Još jedna beba stigla tajno u dom Tamare Dragičević: Svi čestitaju - Staša i Lazar su posebno uzbuđeni (FOTO)

Brak Tamare Dragičević i Petra Benčine važi za jedan od skladnijih na javnoj sceni.

Pročitajte: Mali Lazar Benčina proslavio četvrti rođendan- Pogledajte samo taj stajling, Tamarin i Petrov sin već je postao zvezda Instagrama (FOTO)

Supružnici koji svojom lepotom, ali i uspehom na svim poljima intrigiraju javnost konstantno daju povoda da se o njima piše.

Bilo da je reč o novoj seriji, filmu, ili rođendanu ćerke ili sina ili su pak u novogodišnjem maniru okitili svoj dom na Vračaru Tamar i Petar privlače poglede instagramera, fanova, šire javnosti, a potom i samih medija.

Tako je bilo i ovog jutra.

Lepa glumica s javnošću je podelila podatak da je postala tetka po četvrti put.

-  Stigla nam je Aleksandra - kratko je dodala ispod slike na kojoj pozira sa sestrinom dečicom i tagovala sestru i zeta.

Isto je učinio i njen brat, takođe glumac Miša Dragičević koji se čak pohvalio i slikom novorođenčeta.

- Naša treća carica, Peti put ujak. Malo li je. Najveće nagrade na svetu - napisao je Miša,a obe objave i njegova i Tamarina obradovale su javnost.

Pročitajte: Danas živi kao kraljica, ali pogledajte u kakvoj kući je odrasla Tamara Dragičević- Jedan pogled na nameštaj i zidove sve govori (FOTO)

Svi su pohitali da čestitaju ponosnoj tetki i ujaku, koji će vrlo verovatno novu godinu dočekati cepajući košulju zetu, kako običaji nalažu.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading