Celebrity News

Doznalo se sve o budućem prijatelju i priji Lepe Brene: Viktorova nova devojka je dugo to skrivala od svih (FOTO)

Nova devojka Viktora Živojinovića iznela porodične detalje o kojima se malo zna

Doznalo se sve o budućem prijatelju i priji Lepe Brene: Viktorova nova devojka je dugo to skrivala od svih (FOTO)

youtube printscreen

Nova devojka Viktora Živojinovića pevačica je u usponu.

Iako ni ona ni Brenin mlađi naslednik na temu romanse nikada nisu govorili, svima je poznat ovaj podatak.

Pročitajte: Prija nije Brenina snaja, ali ONA bi mogla da bude - Sin Brenu i Bobu obradovao vestima, u kuću im ušla ova lepotica (FOTO)

Viktor i Lena Čolak još uvek se na javnim događajima ne pojavljuju zajedno, izbegavaju čak i da se slikaju u istom društvu u kojem se može čuti da se od prvog dana ludo vole, te da je njihova ljubavna priča veoma romantična.

story Suzana Jančić

 

- Viktor i Lena se poznaju već neko vreme. Ona je bila angažovana da peva na privatnim slavljima porodice Živojinović u njihovom domu. Još tada je Viktoru zapala za oko, ali nikada se ništa nije desilo među njima - izjavio je ranije jedan od prijatelja za Star, pa dodao:

 

 

- Dopada mu se koliko je Lena ambiciozna i spontana, pogotovo mu je milo što karijeru ne gradi na skandalima. Nije se nadao da će se i ona pojaviti na događaju na kom su bili, pa kada je ugledao, bio je baš srećan.

Lena je od tog trena u srcu Breninog ljubimca, a čini se da je i ona velike korekcije u životu napravila kako bi bila sa njim.

 

 

Za početak, iako vrlo ambiciozna, uskladila je profesionalne sa privatnim obavezama, istovremeno odlučila je da u intervjuima ne otkriva o tom odnosu više nego što je neophodno, a sve u cilju da karijeru gradi isključivo na svojim pevačkim sposobnostima i singlovima nikako skandalima.

Povremeno, međutim, kada se zadesi da preko puta sebe ima novinara s razumevanjem nova devojka Viktora Živojinovića ume da ispriča ponešto iz svog detinjstva, odnosa sa sestrom i roditeljima i time šokira javnost.

 

 

To se dogodilo i nedavno kada je javno otkrila da joj roditelji, a budući Brenini prijatelj i prija, ne žive zajedno.

- Roditelji trenutno ne žive zajedno, ali su zajedno, vole se, već 30 godina su u braku, kad vidim njih, pomislim da li ću ja ikada imali muža kome ću se obradovati posle 30 godina - zapitala se u živom programu pevačica pa dodala:

Pročitajte: Da li su ovo reči ostavljene devojke? Sofija Šašić potvrdila ono što se nagađa mesecima

- U svakom braku postoje trzavice, ali oni su sve prevazišli i posle 30 godina braka se i dalje vole i raduju jedno drugom.

 

 

Očigledno je da Lena traži ljubav iz bajke, a da li će Viktor uspeti da opravda njena očekivanja vreme će pokazati.

Komentari (0)

Loading