Celebrity News

Emina Jahović o odnosu sa Mustafinom majkom i mešanju u brak

Svekrva Emine Jahović zaštitnički je nastrojena

Emina Jahović o odnosu sa Mustafinom majkom i mešanju u brak

Ata Images

Svekrva Emine Jahović i pevačica imaju sličnu sudbinu kada je reč o muškarcima.

Vrlo mlada udala se za Mustafinog oca, vrlo brzo se i razvela od njega, zbog čega je razvila preterano zaštitnički stav prema sinu.

Pročitajte: Pitala sam se zašto sam kažnjena- Bivši muž Snežane Savić u 76. godini dobio blizance sa njenom koleginicom

Kada se na sve to uzme vrtoglava popularnost koju on uživa više od dve decenije, nije za čuđenje što je svekrva Emine Jahović oduvek bila na oprezu, posebno prema devojkama svog jedinca.

 

Prvog susreta sa Tulir pevačica se i dan-danas seća i tvrdi da joj nimalo nije bilo prijatno.

- Moja drugarica je bila pored mene. Ona nas je pogledala, to je bio pogled katastrofa - počela je priču Emina.

- Pri tom, Mustafina majka je izuzetno jaka žena. Najbolja je baba na svetu, ali s obzirom na to da je Mustafa jedinac, a mene u životu stalno snalaze jedinci, ne znam zašto je to tako, u početku je imala odbrambeni stav ovo je moja teritorija… Kada nas je pogledala, odmah je trebalo da sa okrenemo i nestanemo.

- Posle toga, međutim, nas dve smo postale jako dobre prijateljice. Ona je realna žena, dosta se trudila i mučila za Mustafu.

Razvela se kada je imala 18 godina. Nije se ponovo udala, ne zato što je konzervativna nego zato što ima neka svoja pravila u životu. 

- Ona je imala posle toga jednu ljubav, za koju je htela da se uda, ali nešto tu nije… Ona je zapravo tražila nekoga ko će Mustafi da bude figura, nije to našla i ceo život je posvetila detetu - ispričala je Emina o svekrvi u kratkim crtama u emisiji Goce Tržan i sve iznenadila iskrenošću.

Pročitajte: Porodično bogatstvo meri se milionima, a Eminin sin želi da se bavi OVIM poslom- Nikada nećete pogoditi koja je Javuzova odluka (FOTO)

Zaključak je da je svekrva Emine Jahović tradicionalna, ali istovremeno moderna žena, koja poseduje društvene mreže na kojima objavljuje fotografije sa unucima koji su, pored sina, njen centar sveta.


Na osnovu slika da se videti da je izuzetno lepa žena koja drži do sebe, te nije čudo što je Emini uzor.

Komentari (0)

Loading