Celebrity News

Imaju dva sina, ali tu nije kraj njihovom bogatstvu! Nenad Okanović i supruga podelili najlepše vesti: Prijatelji slave sa njima (FOTO)

Brak Nenada Okanovića stoji na čvrstim temeljima

Imaju dva sina, ali tu nije kraj njihovom bogatstvu! Nenad Okanović i supruga podelili najlepše vesti: Prijatelji slave sa njima (FOTO)

Boško Karanović

Brak Nenada Okanovića za svaku je pohvalu i uzor. Sa suprugom Željanom glumac ima dvojicu sinova, starijeg Danila i mlađeg Trifuna, i ne štedi reči kada govori o njima. Istovremeno ne propušta da pohvali i svoju izabranicu kraj koje je čak 26 godina.

Pročitajte: Ponižavala sam se kao žena - Melina priznala ono što niko nije znao o Harisu

Početak zabavljanja uistinu su obeležili mali problemi, ali Željana je kao svaka pametna žena uspela da ih reši i navede Okanovića da se kraj nje skrasi.

 

 

Sve se događalo pre nego što ga je stigla slava, te nije bilo sumnje da je prelepa Okijeva supruga kraj njega s pravim razlogom, a venčanje i rođenje sinova dodatno su učvrstili njihov odnos.

Velika ljubav je ono što brak Nenada Okanovića čini tako posebnim, tu su, naravno, i poštovanje i poverenje ali i velika podrška.

 

 

Uzajamna potpora je ono što spaja glumca i influenserku, koja je čvrsto uz njega stala kada je poželeo da pokrene sopstvenu produkciju.

Pre dva dana zajedno sa saradnicima i prijateljima Željana i Oki proslavili su šesti rođendan njihove firme, baš na dan Svetog Save, koji su proglasili slavom svoje kompanije.

 

 

U to ime pripremili su žito, sveću i kolač i zajedno ga polomili, a Oki je sve to telefonom zabeležio pa podelio sa pratiocima na Instagramu uz reči:

Pročitajte: Nenad Okanović jednom rečenicom objasnio pravo stanje u svom braku - Obratio se supruzi: Strašno je prolaziti kroz sve to javno (FOTO)

- Na današnji dan pre šest godina Boki i ja smo se dogovorili da udružimo snage i od tog momenta krenulo je jedno divno doba naše firme, u međuvremenu nam se priključio i @pirkenator koji je doneo još kvaliteta i radosti.

 

 

- Zbog tog sastanka iz 2018. odlučili smo da i slava ETM produkcije bude Sveti Sava. U to ime srećna nam slava i svima koji slave.

Komentari (0)

Loading