Celebrity News

Niko ne zna kako izgledaju ćerke Marijane Mateus! Dobila ih je u braku sa Kostićem, jedna udata za milijardera, druga glumica (FOTO)

Ćerke Marijane Mateus i Miodraga Kostića školovale su se u inostranstvu

Niko ne zna kako izgledaju ćerke Marijane Mateus! Dobila ih je u braku sa Kostićem, jedna udata za milijardera, druga glumica (FOTO)

instagram printscreen Marijana Mateus

Ćerke Marijane Mateus samo jednom su se našle pred objektivom fotoreportera.

Reč je o periodu kada su Dajana i Anđela bile izuzetno male, verovatno su tek otpočele osnovno školovanje.

Pročitajte: Prvo Marija Šerifović, a sad i oni! U dom Nine Badrić tajno stigla beba! Pevačica objavila sliku

Na slikama je i njihov brat Aleksandar, ali i sama Marijana, te se može konstatovati da je uprkos Kostićevom odsustvu čitava porodica na okupu.

 

 

Već narednih godina ovakvih slika bilo je sve manje jer su se deca kreatorke i biznismena ubrzo preselila u inostranstvu i obrazovne internate. 

Ubrzo od odluke da sin i ćerke Marijane Mateus odu iz zemlje usledio je razvod od Kostića, za kojeg se na vreme govorilo da je bio u vezi sa pop zvezdom Natašom Bekvalac.

Marijana je posle razlaza od biznismena sreću pronašla kraj trenera Lotara Mateusa, čije je prezime i zadržala. Nažalost, i tom braku je brzo došao kraj.

 

 

Govorila je dizajnerka da joj je odgoj dece na prvom mestu, te da nije u stanju da se trenutno nekome obaveže, posebno ne muškarcu koji ne razume potrebu jedne majke da bude uz naslednike.

To je možda bio jedini put da je Marijana spomenula svoju decu.

Pročitajte: Živi u neviđenom luksuzu, a završila ovu školu! Marijana Mateus je kreatorka, oprobala se i kao spisateljica, a ovo je po obrazovanju

Strogo je izbegavala da govori o njima, njihovoj karijeri, a posebno o njihovom emotivnom životu.

 

 

- Nikada ne pričam o svojoj deci. Oni ne žele da se eksponiraju i ja poštujem tu odluku - izjavila je.

Deca Marijane Mateus i Miodraga Kostića danas su svoji ljudi, i te kako uspešni i ostvareni. 

Njihova starija ćerka Dajana završila je prestižnu školu "Le Rosej" u Švajcarskoj, koju su pohađali članovi kraljevskih porodica i uglednih ličnosti. Tamo je upoznala dečka Damira Ahmetova sa kojim se preselila u London, gde su oboje nastavili studije, ona je završila menadžment, a on finansije.

 

 

- Godine 2016. su se venčali i u skladnom su braku, a njen izabranik je naslednik jednog od najmoćnijih Ukrajinaca, oligarha Rinata Ahmetova.

Pročitajte: Modni trik koji do sada niste videli! Marijana Mateus u krem kombinaciji, ali detalj oko struka privukao svu pažnju (FOTO)

Sin Aleksandar uspešan je poslovni čovek kome je otac dao puno poverenje u vođenju kompanija dok se o najmlađoj Anđeli najmanje zna.

 

 

- Ona je na svet došla 1997. godine na Floridi. Živi na relaciji Srbija-London-Amerika, gde je završila Akademiju dramskih umetnosti.

Kako izgledaju sin i ćerke Marijane Mateus možete pogledati OVDE.

 

Komentari (0)

Loading