Celebrity News

Anica Lazić diretkno prkosi Danici Ristovski! Muškracu je potreban razlog da ostane: Sukob bivše i sadašnje na pomolu (FOTO)

Sukob Anice Lazić i Danice Ristovski svakog trena je moguć

Anica Lazić diretkno prkosi Danici Ristovski! Muškracu je potreban razlog da ostane: Sukob bivše i sadašnje na pomolu (FOTO)

instagram anica lazic selfi/ata images, antonio ahel

Veliki deo javnosti predviđa da će se sukob Anice Lazić i Danice Ristovski uskoro desiti, ako se u međuvremenu već nije dogodio.

Pročitajte: Na Instagramu je sve savršeno, a evo kako izgledaju Milena Popović i Igor Jurić kad ih niko ne gleda (FOTO)

Spekulacije na tu temu potekle su nakon objave mlade glumice, zapravo kratkog video-snimka, u kojoj psihiterapeut jasno predočava šta je potrebno jednom muškarcu u savremenom dobu u kom su žene sve jače i snažnije, samostalnije i sa više samopouzdanja.

Instagram/anicalazicofficial

 

- Pusti ga, otvori mu svoja vrata. Potrebno je da mu pružiš razumevanje i daš mu razlog da ostane, stvoriš osećaj da ti je potreban, da ima svrhu - kazala je terapeutkinja, a 39 godina mlađa izabranica Lazara Ristovskog odlučila je da baš taj deo podeli s pratiocima na Instagramu.

Pojedini su to doživeli kao potrebu mlade umetnice da ukaže na gorući problem i emotivnu provaliju između parova koja je iz dana u dan sve veća, drugi su to videli kao prkos bivšoj supruzi svog dečka.

Instagram anica lazic selfi

 

Anica je, po mišljenju pojedinaca, jasno stavila do znanja Danici šta Lazaru nije pružila te je odlučio da je ostavi.

Pročitajte: Godinu dana od početka veze Anica i Lazar Ristovski objavili predivne vesti! Evo kakva je bila reakcija njegovih sinova (FOTO)

Mnoge je ovaj potez i razbesneo, dok su neki čak pomišljali i na to da će se uskoro dogoditi sukob Anice Lazić i Danice Ristovski.

 

 

Šta će izroditi čitava ova priča vreme će pokazati, svakao je da se svi slažu da Daničina suparnica nisko udara, te da joj ovakve objave u ovom trenutku, kada je sve još uvek sveže, nisu potrebne.

Komentari (0)

Loading