Celebrity News

Pričalo se da će baš ona biti Cecina snaja: Gledate je na TV-u svaki dan, a niste znali da je bila velika ljubav Veljka Ražnatovića

Bivša devojka Veljka Ražnatovića je ova poznata voditeljka

Pričalo se da će baš ona biti Cecina snaja: Gledate je na TV-u svaki dan, a niste znali da je bila velika ljubav Veljka Ražnatovića

Miloš Nadaždin

Spisak bivših ljubavi Cecinog sina podugačak je, a na njemu su se našle mnoge dame poznate javnosti, među njima Ana Rajković i Maša Terzić, ali malo ko se seća da je bivša devojka Veljka Ražnatovića i voditeljka Ksenija Bujišić.

Ova romansa 2016. godine privukla je veliku pažnju javnosti, a njih dvoje dali su čak i jedan zajednički intervju u kome su otkrili detalje svoje ljubavne priče.

Pročitajte: Anastasija uhvaćena u noćnom provodu, grli Veljkovu bivšu - Šta će na to reći Bogdana?

- Veljko je mlad, zgodan, lep, kulturan i talentovan mladić, te je potpuno normalno da je fatalan za nežniji pol, a meni, kao njegovoj devojci, to svakako prija.

Komentara će biti uvek i pozitivnih i negativnih, a ja sam veoma sigurna u sebe, svoj život i izbor. S bilo kakvim komentarima na račun naše ljubavi nemam apsolutno nikakav problem - govorila je tada za portal Mycupoftea.rs Ksenija.

Instagram

 

Bivša devojka Veljka Ražnatovića pred kamere je prvi put stala sa četiri godine, a danas je voditeljka na Informer televiziji. Udata je i ima preslatke mališane, ćerku i sina, dok Veljko sa svojom suprugom Bogdanom očekuje rođenje trećeg naslednika.

Pročitajte: ZAR S NJOM? Sve se trese u domu Ražnatovića - Ova naša poznata pevačica PRIZNALA VEZU sa Veljkom, iznela sve detalje (FOTO)

- Ksenija je prvenstveno najiskrenija i najnasmejanija devojka koju sam video u svom životu. To je neka hemija kojoj od samog starta nisam mogao da odolim.

Prosto imam osećaj kao da je ovo nekako suđeno, ma koliko to suludo sada u ovim ranim fazama zvučalo. Ništa što sam ikada pre osetio nije imalo ovakav smisao i ovakav intenzitet - govorio je tada o bivšoj izabranici Veljko.

Komentari (0)

Loading