Celebrity News

ZAR S NJOM? Sve se trese u domu u Ražnatovića: Ova naša poznata pevačica PRIZNALA VEZU sa Veljkom, iznela sve detalje (FOTO)

Devojka Veljka Ražnatovića pre Bogdane bila je pevačica

ZAR S NJOM? Sve se trese u domu u Ražnatovića: Ova naša poznata pevačica PRIZNALA VEZU sa Veljkom, iznela sve detalje (FOTO)

Ata Images

Pre Bogdane "tituladevojka Veljka Ražnatovića pripadala je mnogim lepoticama. Uglavnom su sve one imale dodirnih tačaka sa javnim svetom, pa se tako o svakoj od njih dosta znalo. Na spisku onih koje su uspele da osvoje srce Cecinog naslednika našle su se između ostalog Maša Terzić, ćerka Zvezdana Terzića i voditeljka Ksenija Bujišić koja je ubrzo po raskidu od Veljka uplovila u skladnu vezu i brak.

Mirko Tabašević

 

Dosta se proteklih godina govorilo o emotivnom životu Cecinog sina, a otkako se skrasio kraj lepotice iz Titela koja mu je rodila dvojicu sinova, sve ostale su pale u zaborav.

Pročitajte: KRAJ! Bogdana se tek porodila, Veljko šokirao porodicu odlukom: U tu kuću se VIŠE NE VRAĆAM!

Veljko i Bogdana skladan su par. Uspevaju da bez većih trzavica usklade profesionalno i poslovno, vodeći računa da su potpuno posvećeni naslednicima, ipak to nije ono što je medijima i javnosti zanimljivo. Intrige, nagađanja čiji su glavni akteri Ražnatovići redovno pune stranice tabloida, što je slučaj i danas.

Pročitajte: Suze i drama: Bogdana Ražnatović pustila kamere na svoj porođaj, ovi prizori će vas potresti (FOTO)

Naime, do medija je došao podatak da je mlada pevačka nada Angellina bila devojka Veljka Ražnatovića. Sve kockice složile su se 2014. na Guči, festivalu kom su zajedno prisustvovali, a uprkos Angellininim tvrdnjama da među njima ne postoji ništa i da nikada nije ni bilo tabloidi i portali nastavili su da pišu.

Creative Couple Media

 

Pre par dana, međutim, mlada pevačica priznala je šta se to zaista zbivalo između nje i Veljka.

Pročitajte: Sreća posle teških dana: Ražnatovići proslavili Željkov treći rođendan, mališan ne skida osmeh sa lica (foto)

- Iskreno da ti kažem, ja Tasu i Veljka znam iz vrtića, ceo život, oni su divna deca. I na njenom rodendanu sam upoznala njenog momka Gudelja i sve, oni su stvarno svi u super odnosima. To nije istina ono što se piše da se ne podnose porodice. Da, upoznala sam ih sve na njenom rodendanu i mislim da je baš neka zdrava energija među njima - kazala je Angelina, pa dodala šta ju je vezivalo sa Veljkom:

- Mi smo išli u vrtić zajedno, mi smo bili u vezici u vrtiću, eto ako je to važno. Sada smo u super odnosima svi, izjavila je Angellina, a preneo Scandal!

 

 

Ono što je sigurno, mladi Ražnatović uvek je imao ukusa za devojke, pa čini se i od malih nogu. 

 

Komentari (0)

Loading