Celebrity News

Sve maske su pale! Ana Ivanović nikad iskrenije o odnosu sa suprugom i snovima: Osećam krivicu (FOTO)

Brak Ane Ivanović skladan je i uzoran

Sve maske su pale! Ana Ivanović nikad iskrenije o odnosu sa suprugom i snovima: Osećam krivicu (FOTO)

Gettyimages/ Henkell

Brak Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera sklopljen je 2016. godine u Veneciji. Gotovo svi svetski mediji su izveštavali o obredu, venčanici prelepe teniserke, prevoznom sredstvu mladenaca, kumovima, pa i samom odnosu supružnika.

Pročitajte: Ubila se glumica iz Selo gori a baba se češlja! Za njom je otišao i brat! Tragedija neopisivih razmera

Verovalo se još tada da su vrlo različiti i ne samo zato što potiču sa različitog govornog i verskog područja, već i zato što su karakterno suprotnosti.

Sve više, s godinama to se dokazuje, a nedavno je za naš magazin Ana progovorila upravo o tome kako ona i Bastijan žive potpuno različitim tempom.

Gettyimages/ Henkell

 

- Bastijan nikada neće da ide preko granice umora, dok ja nemam limit. Pomoći ću svima dok ne spadnem s nogu - izjavila je jedna od najlepših teniserki na svetu.

Brak Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera za sada još uvek zbog toga mnogo ne trpi, ali se postavlja pitanje koliko će atraktivna Srpkinja biti u stanju da izdrži pritisak, a najbolje rešenje bi bilo da se prikloni svom izabraniku i krene da razmišlja poput njega.

Gettyimages/ Henkell

 

- Kod njega ne postoji stres ni oko dece, ni u svakodnevnom životu. Njemu sve teče lagano - objasnila je bolje bivša sportistkinja šta je to što joj kod supruga povremeno smeta, ali uglavnom je opčinjava.

Ana i Bastijan imaju troje dece, nakon što je on okačio o klin kopačke a Ana reket, počeli su da se bave nekim novim poslovima, što takođe iziskuje dosta posvećenosti, zalaganja, vremena i truda.

Gettyimages/ Henkell

 

Bivša teniserka, inače vlasnica beauty brenda, postala je odnedavno i globalna ambasadorka za Schwarzkopf, što znači da će ubuduće ona imati daleko veća zalaganja, dok istovremeno nastoji da bude najbolja surpuga i najbolja majka trojici sinova, ali i najbolja domaćica.

Pročitajte: Ko još ovo jede za doručak? Ana Ivanović otkrila šta sve pojede ujutru (FOTO)

U skladu s tim neretko ona oseća krivicu zbog dece, što je slučaj kod većine majki, a interesantno je da očevi nisu skloni tom osećaju.

Gettyimages/ Henkell

 

Možda je baš to tajna Bastijanove lagodnosti.

 

Komentari (0)

Loading