Celebrity News

Usne je nekada naglašavala karminom, sada napravila drastičnu promenu! Prve slike Jelene Bačić posle estetske intervencije

Estetske korekcije Jelene Bačić Alimpić su vidljive

Usne je nekada naglašavala karminom, sada napravila drastičnu promenu! Prve slike Jelene Bačić posle estetske intervencije

ATA IMAGES/ZORANA MADNIC

Estetske korekcije Jelene Bačić Alimpić bile su i ranije tema medija.

Pričalo se o raznim bjuti-tretmanima koje je nekadašnja voditeljka, danas spisateljica, uradila. Dobar deo pomenutih korekcija bile su čiste izmišljotine, ipak dobar deo suva je istina, što Jelena nikada nije skrivala.

Pročitajte: Posle sedam dana zajedničkog života izbacila ga iz stana! Voditeljka RTS-a i bivši muž poznate pevačice zbog ovoga okončali ljubav

Mama dvoje odrasle dece, sina i ćerke koji su već ostvareni ljudi, odnedavno jedna baka, normalno je da će sve učiniti da sačuva svoju lepotu, negu i jedrinu.

 

 

Brojni su bjuti-centri koje je godinama posećivala, a vrlo posvećeno se konsultovala sa stručnim licima o svom vratu, licu, dekolteu, o ishrani i treninzima.

Sve to urodilo je plodom, te estetske korekcije, poput invazivnog zatezanja lica, nisu bile neophodne, a Jelena, koja je zagazila u šestu deceniju, ni sada za njima ne vapi.

ATA IMAGES/ZORANA MADNIC

 

Naprotiv, nastoji da sve reši na prirodnoj bazi, masažama, aparatima, botoksima, a s tim u vezi nedavno je otkrila da je radila usta i deo oko njih.

Pročitajte: Možda je dekoracija skromna, ali jedan detalj oduzima dah! Zavirite na prvi rođendan unuke Jelene Bačić Alimpić (FOTO)

Na svom Instagramu objavila je fotografije pre i posle gde se jasno kao dan vide poboljšanje i napredak. Književnica je pojasnila da je reč o posebnom aparatu, poslednjoj medicinskoj inovaciji.

ATA IMAGES/ZORANA MADNIC

 

"Može i bez operacije", dodala je u dnu, čime je svojim pratiocima stavila do znanja da je pristupila tretmanu podmlađivanja, koji je gotovo potpuno ublažio bore oko usana i po bradi i istakao usne.

Ako želite da vidite Jelenine rezultate, kliknite OVDE.

Komentari (0)

Loading