Celebrity News

Kaja Žutić otvoreno o drugom mužu: Nemanja je prizetko, živimo u stanu moje bake - evo šta je uradio čim smo se uselili

Muž Kaje Žutić takođe je u sferi umetnosti

Kaja Žutić otvoreno o drugom mužu: Nemanja je prizetko, živimo u stanu moje bake - evo šta je uradio čim smo se uselili

Ata Images/Antonio Ahel

Drugi muž Kaje Žutić je muzičar Nemanja Aćimović.

Iako je posle razvoda obećala sebi da će srce zatvoriti za muškarce, glumica je spletom okolnosti uplovila u mrežu zgodnog muzičara, te sa njim živi više od decenije.

Pročitajte: Posle sedam dana zajedničkog života izbacila ga iz stana! Voditeljka RTS-a i bivši muž poznate pevačice zbog ovoga okončali ljubav

Nikada se, navodno, nisu venčali, ipak sebe smatraju mužem i ženom i tako se ponašaju.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Posle svega nekoliko meseci zabavljanja otpočeli su život pod istim krovom, u stanu njene prabake, čime je Nemanja postao domazet ili narodski rečeno prizetko.

ata images/stefan tomasevic

 

Budući da je širokih shvatanja, to mu nikada nije smetalo, naprotiv, sve je učinio da zajednički prostor opremi u skladu sa obostranim afinitetima, što je Kaja nedavno ispričala za svoje pratioce na Instagramu.

Ideja joj je zapravo bila da objasni kako je ušla u svet kolaža, ali nehotice u priču je dospela prababa, njene šoljice za kafu, pa i sam muž Kaje Žutić.

 

 

- Pijem espreso iz šoljica koje sam nasledila od svoje prababe. Mmmm, fin je espreso - počela je priču dramska umetnica.

Pročitajte: Velika radost u domu Kaje Žutić! Sa njom nema šale, prvo pa petorke! Ceca Bojković ne može da dođe sebi od radosti (FOTO)

- Nego htela sam da vam kažem kada smo moj dečko, partner počeli da se zabavljamo, mi smo odlučili da se preselimo u ovaj stan koji je inače od moje bake, koja je ćerka od ove prabake čije su šoljice i imali smo dosta limitiran budžet da sredimo stan.

instagram/kaja zutic

 

- Morali smo da krečimo i tako dalje i u kuhinji nismo imali pločice, nismo imali ni kuhinju, sve smo to sami uradili. Ja crtala, Nemanja šrafio. 

instagram/kaja zutic

 

- Ja mislim da se tu prvi put rodila moja ljubav prema kolažu - kazala je Kaja, a zatim pokazala kako njen kuhinjski prostor izgleda, tačnije kako izgledaju zidovi gde je trebalo postaviti pločice.

instagram/kaja zutic

 

Komentari (0)

Loading