Celebrity News

Jaman Sandal je postao sportista i PRAVI DASA: Fotografija Emininog i Mustafinog sina će vas ŠOKIRATI, zar je toliko godina prošlo

Sin Emine Jahović i Mustafe Sandala predivan je dečak

Jaman Sandal je postao sportista i PRAVI DASA: Fotografija Emininog i Mustafinog sina će vas ŠOKIRATI, zar je toliko godina prošlo

Otkako se razvela od Mustafe SandalaEmina Jahović posvetila se sebi i svojoj karijeri, a prvenstveno sinovima Jamanu i Javuzu koji su život nakon kraha braka roditelja nastavili u majčinom okrilju. Sa druge strane, njen bivši suprug osnovao je novu porodicu, on je svoju sreću pronašao pored Melis Sutsurup sa kojom je uplovio u bračne vode, a kako su stariji i mlađi sin Emine Jahović i Mustafe Sandala prihvatili izabranicu svog oca dugo se nagađalo u medijima.

Iako obojica žive sa majkom kojoj su centar sveta, Jaman i Javuz izuzetno su bliski i sa ocem, međutim povod za razne spekulacije o njihovom odnosu između stalog bio je i taj što za razliku od pevačice, turska zvezda ne objavljuje često njihove fotografije na društvenim mrežama.

Pročitajte: Maminim i tatinim stopama - Sin Emine Jahović i Mustafe Sandala postao velika zvezda u Turskoj!

Instagram

 

Ipak, tu se sada nešto promenilo, bivši suprug pop dive nakon dugo vremena svoj "Instagram" profil ulepšao je divnim prizorom, a fotografija na kojoj poziraju stariji sin Emine Jahović, Jaman i njegov poznati tata, izazvala je predivne reakcije njegovih fanova.

Pročitajte: Porodica je ponovo zajedno - Emina i Mustafa na Instagramu objavili NAJLEPŠE VESTI (FOTO)

Instagram

 

Petnaesestogodišnji dečak, svima je jasno, izrastao je u predivnog momka i nesumnjivo velikog zavodnika, kakvu titulu uostalom nosi i njegov otac, međutim mnogi se slažu, on je mamina slika i prilika.

Sudeći po genima koje nosi, Jaman će nesumnjivo biti velika zvezda. Zgodan, lep, visok, pritom kulturan momak koji se posvetio sportu - da li bilo koji roditelj može nešto više da poželi?

Komentari (0)

Loading