Celebrity News

Bogdani Ražnatović treća trudnoća ne ide lagano kao prve dve: Fotografija odala zabrinuto lice trudnice u sedmom mesecu

Trudna Bogdana Ražnatović prvi put posle dužeg vremena u javnosti

Bogdani Ražnatović treća trudnoća ne ide lagano kao prve dve: Fotografija odala zabrinuto lice trudnice u sedmom mesecu

Antonio Ahel/ATAImages

Trudna Bogdana Ražnatović kroz mesec-dva trebalo bi da se porodi i u naručje uzme svog trećeg sina, kojem su ona i suprug Veljko namenili ime Ilijan.

Ako je verovati pisanju drugih medija, Cecina snaja sada je već u sedmom mesecu trudnoće, te nije čudo što nije aktivna na Instagramu kao ranije.

Pročitajte: Stomak do zuba, a ona blista! Trudnička haljina Bogdane Ražnatović je san snova (FOTO)

O dva mališana danonoćno brine, što očigledno doprinosi umoru lepe trudnice, iscrpljuje je, a o vidljivim posledicama najbolje svedoči najnovija fotografija koju je Veljko objavio na svom profilu.

 

Cecin naslednik se, naime, pohvalio svojom izabranicom i u opis stavio srce, a svi su pored njegovog razdraganog osmeha primetili Bogdanin polusmešak, bledo i umorno lice.

Boško Karanović

 

Gde li se u tom stanju trudna Bogdana Ražnatović zaputila, svi se pitaju, a mnogi su u komentarima ponudili i savete šta mama dvojice sinova koja iščekuje rođenje novog zapravo treba sa zdravstvene strane da radi.

Ne sumnjamo da je Veljkova izabranica preuzela sve mere, da je vrlo ažurna i odgovorna, dok se istovremeno veruje da jedva čeka da treći mezimac stigne na svet kako bi malo predahnula.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ona i Veljko planiraju petoro dece, a svima se čini da će Bogdana dobro razmisliti o tom planu, jer pored sve pomoći u kući, dve dadilje, kuvarice i spremačice nalazi se u zahtevnom periodu koji će potrajati.

Pročitajte: Veljku nije svejedno! Bogdana Ražnatović se skockala pa tik pred porođaj otišla u provod (FOTO)

Najviše vremena bračni par provodi u domu u Titelu gde trudnica ima pomoć majke i sestara, dok se ništa manje lagodno ona ne oseća ni u vili u Ljutice Bogdana. 

 

 

Sve joj je podređeno, ipak drugo stranje je drugo stanje i donosi razne izazove koji su sada sa trećom trudnoćom Bogdanu očigledno sustigli.

 

Komentari (0)

Loading