Celebrity News

Pale teške reči i pretnje od kojih se ledi krv u žilama! Isplivali detalji tajnog razgovora Gordane Ilić i Mirjane Antonović

Mirjana Antonović i Gordana Ilić obavile razgovor, pale teške reči

Pale teške reči i pretnje od kojih se ledi krv u žilama! Isplivali detalji tajnog razgovora Gordane Ilić i Mirjane Antonović

G.G./ATAImages

Kako je domaću javnost obavestila Mirjana Antonović, Viši sud u Beogradu po drugi put doneo je presudu da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina Antonovića.

Njena borba trajala je godinama, a svojevremeno je otkrila da je u osmom mesecu trudnoće dobila neočekivani poziv. Prvi razgovor koji su vodile Mirjana Antonović i Gordana Ilić ovako je izgledao.

Pročitajte: Viši sud u Beogradu odlučio bez DNK! Evo da li je Miroslav Devinov otac - Mirjana ne veruje svojim očima (FOTO)

- U osmom mesecu trudnoće zadesila sam se u Beogradu u stanu moje sestre Jelice. Provodile smo uobičajeno prepodne uz čaj, slatke medenjake i još slađe razgovore. Pričale smo o imenu Kristijan, koje je, inače, Miroslav odabrao, i planovima za našeg sina koga smo s nestrpljenjem iščekivali - napisala je Mirjana, a prenosi "Kurir".

- Jelica je skoknula do prodavnice kada je zazvonio telefon u hodniku. "Mirjam Antonović ovde, izvolite", rekla sam. "A ti si ta Amerikanka? Otimačica muževa? Nije ti dosta što si ga zavela, još ćeš i dete da mu rodiš? Slušaj ti, belosvetska f**o, neće to tako moći kako ste vi to zamislili!"

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ako ti rodiš to dete, ubiću i njega, i tebe, i Miroslava, i našu decu, i sebe na kraju! - siktala je u slušalicu - prepričala je situaciju tadašnja ljubavnica Miroslava Ilića.

Mirjana Antonović i Gordana Ilić razgovor su nastavile podjednako žustrim tonom.

- Gospođo Gordana, smanjite doživljaj i ton, molim vas, za sve što vas zanima u vezi s masovnom egzekucijom konsultujte se sa vašim suprugom, a mojim verenikom Miroslavom - rekla sam mirnim tonom i pribrano.

Pročitajte: Vreme je da kažem šta se desilo - Ljubavnica Miroslava Ilića otkriva da se VIĐA sa Miroslavom Ilićem i šta joj govori, pogledajte fotografije

- "Verenikom? Slušaj ti, drska i bezobrazna ženo, ja sam mu zakonita žena i ja se pitam za sve, a ne ti! Ti si jeftina zabava, koju ću ja eliminisati, jer mu nisi ni prva, a ni poslednja!".

- "Gospođo Ilić, ja zaista niti mogu niti želim da razgovaram sa vama na ovaj način, jer ne razumem ovakav način komunikacije. Drago mi je da smo se upoznale i nemojte me više nikada uznemiravati, imajte obzira da sam trudnica. I vi ste bili dva puta, tako da znam da ćete me razumeti, doviđenja zauvek!"

- Pozlilo mi je od tog poziva. U glavi mi je odjekivala pretnja za ubistvo mog nerođenog deteta. Bilo mi je žao Miroslava - zaključila je bila Mirjana, prenosi "Hello".

M.M./ATA Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading