Celebrity News

Fotografija kida dušu: Prvi susret Miroslava Ilića sa sinom Devinom koga je godinama odbacivao

Miroslav Ilić i Devin Antonović su otac i sin, po drugi put potvrdio Viši sud, a kako je izgledao njihov prvi susret

Fotografija kida dušu: Prvi susret Miroslava Ilića sa sinom Devinom koga je godinama odbacivao

M.M, Antonio Ahel/ATAImages

U potresnom intervjuu, koji je pre nekoliko godina za "Kurir" dala Mirjana Antonović, između ostalog opisala je kako je izgledalo kada su se Miroslav Ilić i Devin Antonović prvi put sreli.

Naime, Devin je tada bio beba, ali čvrsto Miroslavljevo srce nije uspeo da otopi.

Pročitajte: Unuka Miroslava Ilića je najslađa devojčica koju ste videli - Devin pokazao ćerku, da li će ove fotografije smekšati dedino tvrdo srce (FOTO)

Kako tvrdi Mirjana, kada je Miroslav čuo da će mu podariti sina, bio je presrećan, a onda je ova priča dobila sasvim drugi tok. Devin je dobio prezime Antonović, koje mu je velikodušno dao Mirjanin tadašnji suprug, a njegov život otišao je u potpuno drugom smeru.

- Kad sam saznala da sam trudna, bio je iznenađen kao i ja. Hteo je da bude fer prema Gordani i deci, da ih obezbedi, pa da traži razvod. Kako mi je stomak rastao, bio je sve srećniji. Znali smo da će biti sin i on je želeo da se zove Kristijan - otpočela je priču Mirjana.

 

 

- U Australiji me je iznenadio prstenom, a svog menadžera Branka Stojnića zamolio je da nam bude kum. Planirali smo zajedničku budućnost posle njegovog razvoda - otkrila je Mira, a onda je sve krenulo u nekom drugom smeru.

Prvi susret Miroslav Ilić i Devin Antonović imali su u Beogradu, kada je on bio jednogodišnji dečak.

Pročitajte: Njegovu majku MRZI, a evo šta supruga Miroslava Ilića misli o Devinu - Detalji Gordaninog telefonskog razgovora će vas šokirati

- Devin je trebalo da se rodi pod imenom Kristijan Ilić. Kasnije sam mu promenila ime u Devin, a kad sam se udala, moj muž mu je dao svoje prezime Antonović. Dete je raslo, a Miroslav se javljao sve ređe i na kraju je prestao da zove. Poslednji put je video sina kad je imao 18 meseci - rekla je ona i opisala susret oca i sina.

- Našli smo se u „Interkontinentalu“. Kupio je zlatan lančić s krstićem i stavio ga detetu oko vrata. Devin i dan-danas nosi taj krstić. To je jedina stvar koju je Miroslav podario svom detetu. Posle nekoliko godina pozvao nas je još jednom. Pitala sam ga kad je pušten iz „zatvora“. Nije više zvao - priseća se majka vanbračnog sina Miroslava Ilića.

antonio anhel, milos tesic / ata images

 

Da mu je Miroslav biološki otac Devin je saznao tek 2008. godine, posle čega ga je odmah pozvao.

- Pozvao sam ga ubrzo pošto sam saznao da mi je biološki otac i rekao mu: "Je l’ to Miroslav Ilić? Ovde Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike." Nastala je pauza posle koje je on odgovorio: "Drago mi je da si živ i da si dobro" -  pričao je Devin za medije.

- Pričali smo o raznim stvarima, čak i o fudbalu. Kasnije smo se još nekoliko puta čuli, čak smo se dogovorili da se nađemo u Beogradu. Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, nedelju dana pred put pozvao i otkazao viđanje.

Danas je, pak, Viši sud u Beogradu još jednom doneo odluku da su Miroslav Ilić i Devin Antonović otac i sin, o čemu je javnost obavestila Devinova majka Mirjana.

Komentari (2)

Loading
Sizif

18:17 23.02.2024

I budali je jasno da Miroslav i Devin nisu otac i sin nemaju nijednu crtu slicnosti on vise lici na Bobu Živoinovica isti zato je Brena svedok Devinu i Mirjani samo da se no sumnja da je Boba otac

Zorica DJurovic-Batkovic

16:41 24.02.2024

Boze lepog li sina Devina i prelepe gospodje Mirjane.Neka vam je ziva, zdrava i srecna unucica i cerkica i Vi zajedno sa njom. O Miroslavu je svaka rec suvisna i samo najgore se moze okarakterisati. Fuuuj. Takvo nistavilo i ne zasluzuje takvog sina. Gospodjo Mirjana isterali ste istinu na svetlost dana,a sada Vam zelim do pobede