Celebrity News

Vreme je da kažem šta se desilo: Ljubavnica Miroslava Ilića otkriva da se VIĐA sa Miroslavom Ilićem i šta joj govori, pogledajte fotografije

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića odlučila da sve otkrije

Vreme je da kažem šta se desilo: Ljubavnica Miroslava Ilića otkriva da se VIĐA sa Miroslavom Ilićem i šta joj govori, pogledajte fotografije

M.M./ATA Images

Bivša ljubavnica Miroslava IlićaMirjana Antonović spremna je da izda knjigu o svim zavrzlamama i peripetijama koje je prošla sa njim prilikom suočavanja na sudovima kako bi dokazala da je on otac njenog sina Devina Antonovića

Pročitajte: Njegovu majku MRZI, a evo šta supruga Miroslava Ilića misli o Devinu - Detalji Gordaninog telefonskog razgovora će vas šokirati

Uprkos tome što je želela da napiše knjigu o zdravom životu, bivša ljubavnica Miroslava Ilića ipak se odlučila da prvo iznese sve pikanterije koje su se dešavale u sudnici.

Ata Images

 

- Želela sam da objavim knjigu o zdravlju i održavanju mladosti, ali ću ipak morati da napišem informativnu knjigu jer to što se meni događa, ne može da se zamisli. Tu ću otkriti sve pikanterije koje su mi se dešavale tokom sudskog procesa, sve što je Miroslav radio Devinu i kako nam je zagorčavao život. Šta da kažem, da nije tragično, bilo bi smešno - ispričala je ona.

Pročitajte: SRCE NE BIRA, OSMESI SVE GOVORE - Mira Antonović u zagrljaju muzičke legende, sve ružno što se desilo je palo u vodu! (FOTO)

Kako prenosi "Svet", Mirjana je i ranije govorila da je Miroslav potezao neke porodične veze kako bi se izvukao iz pravnog problema, a u javnosti se najviše polemisalo o tome što je odbio da da uzorak za DNK analizu, iako je Devin to učinio.

Ata Images

 

Budući da je bivša ljubavnica Miroslava Ilića u javnosti revnosno komentarisala suđenje, pevaču je to jako smetalo, pa je u jednom trenutku protiv nje podneo krivičnu prijavu jer je navodno, iznosila tajne iz postupka, međutim sud je Mirjanu oslobodio optužbi baš kao što je par godina ranije odbacio Ilićevu krivičnu prijavu zbog njenog navodnog proganjanja.

O svemu ovome dosta se u javnosti priča i piše, a šta se zaista dešava iza kulisa, po svemu sudeći saznaćemo u Mirjaninoj novoj knizi.

Komentari (0)

Loading