Celebrity News

Sve se ori u vili Ražnatovića, Ceca i Veljko zaratili: To nikako nije dobro za moje sinove!

Sukob Cece i Veljka oko vaspitavanja dečaka

Sve se ori u vili Ražnatovića, Ceca i Veljko zaratili: To nikako nije dobro za moje sinove!

Antonio Ahel/ATAImages

Ceca Ražnatović veoma je brižna prema svojim unucima, Krstanu i Željku, a s nestrpljenjem čeka da na svet stigne i njen treći naslednik, Ilijan. Ipak, jedno pravilo važi za Veljkove sinove.

Sukob Cece i Veljka Ražnatovića nastao je oko vaspitavanja njegovih sinova, te je Cecin sin prilikom gostovanja u jednom podkastu otkrio da mu se ne dopada što njegovi naslednici Cecu ne zovu baba.

Pročitajte: Veljko nije mogao da ćuti - Evo kako se Gudelj ponaša prema mojoj Anastasiji

- To je pogrešno što uči decu da je zovu Ceca, to ne može. Ti si baba tom detetu, neće te zvati Ceca, kao što ni mene ne zove Veljko nego tata - rekao je Veljko za Informer podkast .

- To može sad dok su mali, ali sigurno kad budu malo stariji, neće tako biti, htela ona to ili ne. To je neki ciklus života, nisam je ni ja zvao Svetlana, nego sam je zvao majko.

 

@informertelevizija

 

♬ original sound - Informer TV

 

S druge strane, Ceca je otkrila da svoje unuke obožava, ali da se ne oseća kao baba, te da joj se dopada da je zovu Ceca.

Ipak, sigurno je da sukob Cece i Veljka Ražnatovića neće kulminirati, te da će majka i sin koji se toliko vole i poštuju naći kompromis.

Komentari (0)

Loading