Celebrity News

Smršala 50 kilograma, pa pokazala skoro sve: Martina Vrbos na Pesmi za Evroviziju u nikad izazovnijem izdanju (FOTO)

Izgled Martine Vrbos privukao veliku pažnju

Smršala 50 kilograma, pa pokazala skoro sve: Martina Vrbos na Pesmi za Evroviziju u nikad izazovnijem izdanju (FOTO)

Antonio Anhel / Ata images

Martina Vrbos takmiči se večeras u prvoj polufinalnoj večeri Pesme za Evroviziju sa pesmom "Da me voliš", a njena pojava sve je ostavila bez daha.

Naime, izgled Martine Vrbos očarao je prisutne u studiju u kome se održava takmičenje "Pesma za Evroviziju" kada se pojavila u nikad provokativnijem izdanju.

Pročitajte: Bila je zvezda Survajvera, a kada se udala za Srbina, povukla se iz javnosti - Ovako danas izgleda Martina Vrbos (foto)

Pevačica je, naime, izgubila čak pedeset kilograma i sada ponosno pokazuje figuru. Za ovu priliku izabrala je haljinu od crne čipke, koja otkriva ne samo siluetu već i malo više.

Izgledu Martine Vrbos doprinela je i crvena kosa, ošišana u duži bob, kao i jarkocrveni ruž, te celokupno, glamurozno izdanje vrca od seksepila.

Boško Karanović

 

Kako je izgled dovela do perfekcije Martina je nedavno otkrila:

- Čula sam za autofagiju od prijatelja koji je na tom režimu dosta smršao, a jeo je sve što je želeo. Odlučila sam i ja da probam. Svaki dan jedem šta hoću po šest sati, a 18 sati ne jedem. Prestanem da jedem u 16 časova, a počnem ujutru u 10.

Prvih nekoliko dana mi je bilo katastrofa. Mislila sam da ću se srušiti od gladi. Ali sada mi je najnormalnije da ne jedem. I odlično se osećam, imam mnogo više energije - istakla je u jednom intervjuu.

Komentari (0)

Loading