Celebrity News

Suza suzu stiže! Nikolija Jovanović progovorila o razvodu: Potpuno me slomilo

Nikolija Jovanović razvod teško podnela

Suza suzu stiže! Nikolija Jovanović progovorila o razvodu: Potpuno me slomilo

Antonio Ahel/ATAImages

Nikolija Jovanović istinski je vezana za roditelje, što nikada nije krila. Iako se njen otac drži dalje od očiju javnosti i ceni svoju intimu, pevačica nikad nije krila da je sa njim podjednako bliska kao sa majkom.

Upravo zato Nikolija Jovanović razvod roditelja, Vlade Jovanovića i Vesne Zmijanac, veoma je teško podnela, te je tokom gostovanja u emisiji „Balkanskom ulicom” otkrila da je to i danas njena bolna rana.

Pročitajte: Vesna Zmijanac ponovo u zagrljaju bivšeg muža - Nikolija plače od sreće (FOTO)

- Mene je to raznelo i uvek sebi kažem: „Ne budi razmažena”. Neko nema roditelje kao Relja. On je odrastao bez oca i sigurno mu je bilo teže nego meni. Ali, meni je to baš teško palo - rekla je Nikolija Jovanović koja razvod roditelja nikad nije prebolela.

Sreća, na Vračaru su kupili nekretnine da budu ulica ispod ulice i onda su mi uvek govorili: „Bar ne moraš da ideš daleko” - istakla je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)

 

Oči pune suza u emisiji Nikolija nije krila već je dopustila da emocije govore umesto nje.

Danas je Nikolija srećna i ispunjena mlada žena, majka Ree i Hane, koje je dobila u braku sa Reljom Popovićem, koji joj je najveća podrška. Ipak, iako su roditelji uvek tu za nju, u svakom životnom poglavlju, još uvek ponekad pati za porodicom.

 

Komentari (0)

Loading