Celebrity News

Kraću venčanicu nikada niste videli: Ovako su Veljko i Verica izgledali na svom venčanju (FOTO)

Venčanje Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića održano je pre više od decenije

Kraću venčanicu nikada niste videli: Ovako su Veljko i Verica izgledali na svom venčanju (FOTO)

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Venčanje Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića odigralo se pre čitavu deceniju, 2013. godine, a kao što se moglo i očekivati od dve umetničke duše, ni po čemu nije bilo standardno.

Mediji su danima brujali samo o njima, a budući da je razlika u godinama ogromna, Verica je starija čak 35 godina, mnogi su sebi dali za pravo da njihovu vezu, kao i brak unapred osude na propast.

Pročitajte: Veljko priredio Verici neočekivano! Dizajnerka se oglasila iz svog doma - Žive užasne živote

Ipak, kreatorka i kompozitor zlonamernike su demantovali na najbolji mogući način, tako što su ostali zajedno do danas, a njihova ljubav nimalo nije uzdrmana medijskim napisima.

- Veljko mi je poslao poruku na Fejsbuk uz pitanje da li bismo mogli da sarađujemo. Pomislila sam da hoće da bude maneken i odgovorila mu da ne pravim garderobu za muškarce.

Objasnio mi je da je muzičar, da mu se dopada to što radim, a pošto svaka revija ima muzičku podlogu predožio je saradnju. Rekla sam mu šta je tema revije koju pripremam, on mi je poslao svoju ideju i tako je sve krenulo - otkrila je kreatorka u emisiji „Venčanje od A do Da“ kako je započela njihova romansa, te istakla da prvi susret nije bio "vau" jer nije bilo varnica.

 

Andreja Damnjanović

 

- Ja sam njega tretirala kao dete, mlađi je od moje mlađe ćerke. Nisam ga gledala kao muškarca ni u jednom trenutku.

Poznata kao veliki avanturista, kreatorka je uravo na takvoj jednoj avanturi spoznala veliku ljubav. Naime, odmor na Zlatiboru, na koji su otišli kao prijatelji, ispostavio se kao sudbinski. Po povratku u Beograd oboje su znali da ne mogu jedno bez drugog, a vezu su ubrzo ovekovečili na veoma neobičan način.

Andreja Damnjanović

 

- Izašli smo na večeru sa moje dve prijateljice, koje su doputovale iz Sarajeva. U jednom trenutku Veljko je skinuo neku plehanu burmu koju je nosio i pitao me da li hoću da se udam za njega. Rekla sam „da“. Sutradan je otišao kod roditelja da im kaže da se ženi. I to je bilo to. U trenerci smo otišli u opštinu da se potpišemo, a onda smo se vratili da se spremimo za slavlje, koje smo organizovali na splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet-set predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite - prisetila se Verica u pomenutoj emisiji.

 

Venčanje Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića organizovano je na jednom beogradskom splavu uz prisustvo najbližih prijatelja i porodice, a mladenci su pristigli brodićem kako bi se sakrili od radoznalih paparaca. Ipak, to im nije pošlo za rukom, te smo svedoci i da su oni tog septembra blistali u predivnim kreacijama posebno biranim za najlepšu priliku.

Andreja Damnjanović

 
 

Verica je nosila ultra mini belu venčanicu, kreaciju Vivijen Vestvud i crne čizme do kolena, a za bidermajer odlučila se za buket predivnih suncokreta. Mladoženja je odenuo elegantan „Armani“ sako, a interesantan modni detalj je i kapa koju je nosio na glavi.

Za muziku su bili zaduženi tamburaši, ali i orkestar koji je Veljko doveo iz Beča, ali uz mikrofon su bile i mnoge zvanice: LeontinaTijana Dapčević, a čak i sestre Mićalović, glumice Sloboda i Dragana, kojima je Verica, inače, tetka. 

- Atmosfera je bila fenomenalna. Svi su pevali i igrali, plašila sam se da splav ne potone. Ostali smo do ranih jutarnjih sati. Niko nije verovao da ću se stvarno udati jer sam dve decenije ponavljala „nikad više“. Ali, nikad ne reci nikad - sa osmehom je poručila Verica koja je treći put zaista pronašla srodnu dušu.

Komentari (0)

Loading