Celebrity News

Goran Bogdan prvi put o venčanju sa Jovanom: Porodica se umešala, a kum nije samo jednom...

Venčanje Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković, po viđenju fanova, trebalo je već da se desi

Goran Bogdan prvi put o venčanju sa Jovanom: Porodica se umešala, a kum nije samo jednom...

ata images/dusan milenkovic

Budući da su zajedno skoro šest godina, nije čudo što je venčanje Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković tema o kojoj mediji pa i šira javnost širom Balkana već neko vreme polemišu.

Oni koji ih vole kao par nestrpljivi su da čuju crkvena zvona i sudbonosno da pred matičarem koje će glumac i glumica jedno drugome izgovoriti.

Pročitajte: Hvala ti, Bože, za sve! Anastasija se presrećna oglasila

Nažalost, nada da će se to ikada dogoditi polako bledi, a sve zbog toga što njih dvoje nisu robovi formalnosti.

Nagađa se da uprkos velikoj ljubavi ne veruju da će im razmena bračnih zaveta pred kumovma i matičarem išta dobro doneti, a temelj pronalaze u tome što se mnogima zapravo dogodio suprotan efekat od sreće.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Razvoda je danas sve više, mali broj parova pristaje na kompromis i pri prvom problemu pucaju, a deliće ne spajaju niti se trude oko njih, već ih se odriču i traže nešto novo.

Jovani i Goranu za sada ide sjajno. Po priči izvora bliskog paru oni već žive zajedno i ludo su zaljubljeni. Kada ne rade, nerazdvojni su, a nije tajna da su malo u Beogradu, malo u Zagrebu, što im odnos čini još zanimljivijim.

Instagram/bogdangoranbogdan

 

Uprkos tome što je utisak da se venčanje Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković neće u skorije vreme dogoditi, mediji ne prestaju oko toga da istražuju.

Posebno sada kada hrvatski umetnik promoviše novi film „Živi i zdravi”, u čijem fokusu je svadba, što je odličan temelj da mu se postavi pitanje kada će njegovo venčanje.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Nedavno je umetnik gostovao kod Zorana Kesića na Novoj S gde je neočekivano dobio pitanje da li ga porodica pita kada će da se ženi, na šta je glumac odgovorio odrično.

Kesiću to nije bio dovoljno pa je umesto Bogdana odgovorio stihovima Konstraktine nove pesme: "Evo sa' će!", što je istom replikom i sam glumac potvrdio.

Pročitajte: Napokon su dočekli i taj dan! Bogdan i Jovana podelili predivne vesti! Čestitke samo pljušte (FOTO)

To je naravno bilo dovoljno fanovima da se ponadaju da zaista u tom pogledu ima nade. Goran se odmah potom nadovezao da je čak 17 puta kumovao te da svoje prijatelje obožava i gaji dugogodišnja prijateljstva.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Iz ovoga se može izvući zaključak da ako se ikada Bogdan doseti i Jovanu zaprosi, da će veselje zbog broja zvanica trajati čak tri dana.

Komentari (0)

Loading