Celebrity News

Nataša Bekvalac tvrdi da je godinama sama, ali sve se dozna: Evo sa kim spava (FOTO)

Spavaća soba Nataše Bekvalac pred očima javnosti

Nataša Bekvalac tvrdi da je godinama sama, ali sve se dozna: Evo sa kim spava (FOTO)

Dušan Petrović

Spavaća soba Nataše Bekvalac često se tokom godina menjala, prvenstveno jer je pop zvezda menjala mesto stanovanja.

Kada je izašla iz roditeljskog doma, pevačica je sebi kupila stan u Novom Sadu, koji je renovirala od poda do plafona, a samo retki su mogli da zavire u njen kutak u koji je povremeno navraćao Milorad Kostić Kole, bivši suprug Marijane Mateus.

Pročitajte: Danas uživa u raskoši, a praznike je nekad provodila u kući koja se raspada! Nataša Bekvalac prvi put o detinjstvu u Sremskim Karlovcima

Spavaća soba Nataše Bekvalac u tom periodu ostala je tajnovita za medije i javnost, na sreću njenih fanova pojavom društvenih mreža i to je korigovano.

Boško Karanović

 

Lepa Nata u međuvremenu je obavila više selidbi, dva, tri puta selila se iz Novog Sada u Beograd i opet vraćala u prestonicu, gde se pre nekoliko godina konačno skućila u vrlo luksuznoj zgradi.

Dom pop pevačice opremao je poseban tim arhitekata i dizajnera. Ponosna na čitav rezultat, ona se o tome pohvalila pratiocima.

Dušan Petrović

 

Prvi put svi su mogli da zavire u novi dnevni boravak, trpezariju i kuhinju Bekvalčeve koja je sve uredila po principu open koncepta.

Sobe svojih naslednica Hane i Katje nije pokazivala, dok je kutak u kome ona spava tek povremeno bio fotografisan za potrebe editorijala.

instagram/bekvalceva video printscreen

 

Tako su mnogi stekli utisak o tome kako spavaća soba Nataše Bekvalac izgleda, a s obzirom na to da ona posle trećeg razvoda tvrdi da joj ljubav muškarca nije neophodna za potpunu sreću, verovalo se da u njoj spava sama.

Sada su sva nagađanja na tu temu otklonjena.

Pročitajte: Ne komentarišite različita prezimena mojih ćerki! Nataša Bekvalac odbrusila

Naime, pevačica je na Instagramu podelila snimak sa kućnim ljubimcima.

instagram/bekvalceva video printscreen

 

Sva tri kučeta legla su na njen krevet, a ona je fanovima u tom društvu poželela laku noć.

 

Komentari (0)

Loading