Celebrity News

Da li je ovo potvrda o razvodu? Jelisaveta otišla od kuće, evo gde je sada

Razvod Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića tema je oko koje se podigla velika medijska prašina

Da li je ovo potvrda o razvodu? Jelisaveta otišla od kuće, evo gde je sada

Ata images/Bane T Stojanovic/Antonio Ahel

Razvod Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića nije potvrđen, niti demantovan od strane popularnih supružnika.

Ni glumica ni košarkaš ne javljaju se medijima na telefon, a tek pre nekoliko dana za "Kurir" je progovorila Teodosićeva baka, a potom i majka.

Pročitajte: Jelisaveta i Petra bodrile Tea sa tribina - Fotografije dospele u javnost, glumičin pogled sve otkrio

Dok je baka tvrdila da ona o tome ništa ne zna, majka je, po pisanju kolega, bila vrlo neprijatna, čak je istakla da njoj u njenoj kući niko neće da govori šta da radi.

Antonio Ahel/ATAImages

 

To što je svekrva dramske umetnice bila toliko ljuta na medije samo je podgrejalo priču da je razvod Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića na pomolu.

Bane T. Stojanovic/ATAImages

 

Niko, međutim, ne može sa sigurnošću da tvrdi šta je posredi. Navodno, par je pre samo nekoliko dana viđen kako zagrljen šeta centrom grada, istovremeno glumica se sa ćerkom Petrom pojavila na jednoj od Teodosićevih utakmica.

Puno je tu nejasnoća i opcija i za i protiv, a nikome nije jasno zašto ni glumica ni košarkaš ne zaustave spekulacije, što bi istini za volju mogli da učine samo jednom jedinom rečenicom.

Instagram/jagodenamagli

 

Kada bi se oglasili na Instagramu, recimo, i kazali: "Ne, ne razvodimo se", niko zasigurno na tu temu ni reč više ne bi napisao. Ovako nastavljaju da povlače poteze koji prave nove temelje za nagađanja i spekulacije.

Pratioci na Instagramu zapazili su čak da je usled "medijskog linča" glumica otišla od kuće. Spakovala je kofere i zaputila se na Divčibare u hotel koji je Miloš finansirao odmah posle venčanja.

Pročitajte: Oglasila se Jelisaveta Orašanin - Svi bruje da se razvodi zbog preljube, evo šta ona kaže

Ponosno pravi fotografije i snimke, čime je dobar deo javnosti ubedila da je u njenom braku sve u redu, drugi su, pak, ostali ubeđeni da je ona pobegla od porodičnih problema.

Instagram/jagodenamagli

 

 

SIgurno je da nije lako danas biti u koži ni Jelisavete ni Teodosića, ipak sve se čini da su sami zaslužni za nove naslove.

Komentari (0)

Loading