Celebrity News

Sestra Tanje Savić nije što je bila! Ranije je ličila na nju, a sada... (FOTO)

Sestra Tanje Savić se dosta promenila

Sestra Tanje Savić nije što je bila! Ranije je ličila na nju, a sada... (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Sestra Tanje Savić živi jako povučeno, što je dokazala tako što za medije retko govori, a još ređe se pojavljuje na javnim događajima sa pevačicom.

Njenu želju da joj mediji ne zadiru u privatnost prihvatila je i Tanja stoga vrlo retko na društvenim mrežama objavljuje porodične fotografije.

Pročitajte: Razne dijete nisu uspele, a onda sam uradila najprostiju stvar - Tanja Savić je ovako izgubila kilograme

Ipak, kada je situacija više nego zgodna i lepa, estradna umetnica voli to da ovekoveči pa i da se pohvali brojnim pratiocima, kojima je drago što je nakon razvoda ponovo srećna, a reklo bi se da su obožavaoci njenog lika i dela posebno lepo prihvatili nagađanja da se tajno udala.

instagram/tanjasavic

 

Šta se zaista u Tanjinoj novoj vezi dogodilo, da li je zaista kako mediji tvrde promenila prezime i postala gospođa Muhameda Mukija Bešića još uvek nije potvrdila, ali je zato na Instagramu posle dužeg vremena objavila fotografiju sa sestrom, gde je njeno zadovoljstvo na privatnom planu došlo do izražaja.

U fokus je dospelo i to da se sestra Tanje Savić dosta promenila.

Biljana Savić osmeh nije skidala sa lica, a po mišljenju mnogih po uzoru na pevačicu ona je malo popunjavala jagodice, možda čak i usta.

Ako su ranije sestre bile kao jaje jajetu, sada se to promenilo, a mišljenje je da je Biljana, ako je zaista nešto na sebi radila, samo unapredila svoju lepotu.

instagram/tanjasavic

 

Sestra Tanje Savić pored lepote ima dosta drugih kvaliteta. Odličan je savetodavac i rame za plakanje, što je pevačica svojom izjavom pre par godina potvrdila.

Naime, dok se još borila za starateljstvo nad sinovima Maksimom i Đorđem, Biljana je bila uz nju, slušala svaki njen jecaj i davala joj najveću podršku.

- Plakala sam u zagrljaju sestre u ponoć jer sam se setila kako smo dočekale prošlu godinu u mom stanu same. Tada deca nisu bila sa mnom i bilo mi je jako teško - kazala je Tanja pa dodala:

Pročitajte: Baš niko nije znao - Tanja Savić otkrila detalje veze sa pilotom

- Ovog puta sam plakala od sreće što sam to ostavila iza sebe, a ponovo smo zajedno svi sada. Samo da smo živi i zdravi, sve će polako doći.

instagram/tanjasavic

 

- Prethodna godina me je naučila da čovek treba da ima kontakt sa lošim ljudima da bismo videli ko smo zapravo mi. Ne možemo da spoznamo sebe ako nas neko ne zgazi. Tek onda, ako se posle toga dignemo, znamo ko smo. Ja sam mnogo toga lepog izvukla iz svega što mi se dogodilo - zaključila je.

 

 

Komentari (0)

Loading