Celebrity News

Posle 24 godine braka Dragana Mirković potvrdila da se razvodi: Za sve je kriva druga žena (FOTO)

Razvodi se Dragana Mirković - pišu svi portali

Posle 24 godine braka Dragana Mirković potvrdila da se razvodi: Za sve je kriva druga žena (FOTO)

Ata Images/Milan Maričić

Razvodi se Dragana Mirković, što je novost samo za javnost.

Pojedini mediji već neko vreme imaju ovu informaciju, ali sve dok sama estradna umetnica nije odlučila da sve prizna nastojali su da je ispoštuju i saznanja ne puštaju u etar.

Sada kada je ona lično poželela da o krahu 24 godine dugog braka priča, red je bio da i njeni fanovi o tome budu obavešteni.

Pročitajte: A pričalo se da se Ceca i Dragana nikada neće pomiriti... Jedno pitanje u živom programu promenilo je sve (video)

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom - kazala je Dragana pa nastavila:

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

- Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Instagram/dragana_mirkovic

 

-Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

-U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju. Dragana Mirković  - kazala je folk zvezda koja je davnih godina zbog ljubavi prema austrijskom biznismenu sve napustila i samo sa dva kofera preselila se u Beč.

Tamo je sa njim stekla, na prvom mestu, porodicu. Prvo se rodio sin Marko, zatim ćerka Manuela. Ne zna se ko je od njih dvoje pametniji i lepši i po svemu sudeći oboje su muzički talentovani na mamu.

Instagram/dragana_mirkovic

 

Pored onog najvrednijeg što ima, pevačica je bila podrška suprugu dok je od nule podizao firmu za prodaju luksuznih automobila.

Posao se toliko dobro razvio da su Dragana i Toni za kratko vreme postali vlasnici nekoliko nekretnina širom Austrije, u Beogradu, kablovske TV stanice u Požarevcu, a prava medijska prašina podigla se kada se doznalo da su kupili dvorac.

Pre izvesnog vremena pričalo se kako je Bijelić iz, ne zna se kog razloga, sve prepisao supruzi. Čak iako je tako i ako je zakon poput našeg, oni će sve stečeno morati da podele na ravne časti.

Pročitajte: Dragana Mirković spakovala kofere i s decom napustila Beč - Od Tonija ni traga, ni glasa (FOTO)

Spekuliše se da je odluka da Dragana ostane u dvorcu, dok se on davno odselio sa novom devojkom i živi na Hrvatskom primorju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nažalost, Dragana Mirković se razvodi zbog treće osobe, što je prava greota ako se uzme u obzir kolika je ljubav bila između nje i Tonija. Nebrojeno puta pričala je kako se njen suprug njome ponosi, kako je podržava, a nije tajna da ju je i na koncertu u Beogradu ispoštovao iako je uveliko bio zaljubljen u drugu.

 

 

Komentari (0)

Loading