Celebrity News

Dragana Mirković i Toni Bijelić počastili ćerku poklonom vrednim pola miliona dolara: Pašće vam vilice kada budete videli o čemu je reč

Ćerka Dragane Mirković se pohvalila vrednim poklonom

Dragana Mirković i Toni Bijelić počastili ćerku poklonom vrednim pola miliona dolara: Pašće vam vilice kada budete videli o čemu je reč

Sin i ćerka Dragane Mirković skromna su deca, bar je to viđenje pevačice koja je tvrdila da su oboje čak svojevremeno, tokom leta radili sezonske poslove ne bi li zaradili za džeparac. Vremenom, svojim objavama na Instagramu Marko i Manuela Bijelić delimično su potvrdili tvrdnje svoje majke, a delimično dokazali da i oni poput drugih naslednika milionera uživaju u povlašćenom životu.

Pročitajte: Torta od koje zastaje dah, sestra Manuela na ivici suza: Zavirite na proslavu rođendana sina Dragane Mirković u dvorcu u Austriji (FOTO)

Privatna arhiva

 

Putovanja, noćni provodi, odsedanje u najskupljim hotelima i apartmanima, automobili vrednosti i do pola miliona dolara samo su neke od povlastica kojima oni vole da se pohvale na društvenim mrežama, što je bio slučaj i danas.

Pročitajte: OSUŠIO SE Draganin Toni: Više ne izgleda ovako, smršao više od 20 kilograma! Pogledajte novog Tonija, uslikani su u Americi (FOTO)

Instagram

 

Sin i ćerka Dragane Mirković na Instagramu podelili su identičnu objavu -  dva automobila od koji se ne zna koji je lepši, noviji i skuplji. Oba su uparkirana u dvorišnom delu porodičnog dvorca nadomak Beča, a budući da Marko i Manuela već neko vreme ne žive tu sa roditeljima, već imaju svako svoj stan u centru grada, zaključak je bio da su kola njihova te da su njima došli mami i tati u posetu.

Pročitajte: Ujela ga za srce! Ovaj poznati pevač godinama nije pričao sa Draganom Mirković, a sada...

Instagram

 

Za Marka se već odavno zna da ima prekrasni sportski auto, a sada je javnost mogla videti da Dragana i Toni nisu štedeli ni kada je trebalo mezimici kupiti prevozno sredstvo. Reč je o Mercedesu, papreno skupom.

Komentari (0)

Loading