Celebrity News

Nemoj više ništa da me pitaš: Suze Dragane Mirković zakucale naciju ispred malih ekrana

Suze Dragane Mirković nagovestile kraj

Nemoj više ništa da me pitaš: Suze Dragane Mirković zakucale naciju ispred malih ekrana

Milan Maričić/ATA Images

Tri godine se pevačica Dragana Mirković, kako je u svom saopštenju za javnost navela, borila da sačuva svoju porodicu i brak, ipak, posle duge intimne dileme odlučila je i predala papire za razvod.

Suze Dragane Mirković ipak, u poslednje vreme, često smo imali prilike da vidimo prilikom davanja intervjua, ali i kada bi od srca zapevala za svoju publiku.

Pročitajte: Ostavio je zbog 15 godina mlađe, a možete li da pogodite koliko je Dragana Mirković starija od Tonija

Tokom snimanja jedne od emisija „Rame uz rame sa Draganom Mirković” za Kurir je dala intervju, a dok je odgovarala na pitanja o ljubavi i o čemu promišlja kada ostane sama, suze Dragane Mirković zakucale su naciju ispred malih ekrana.

Naime, Dragana se tada rasplakala i otkrila da oseća bol, koji više ipak ne bi trebalo da oseća, već tada moglo se naslutiti da iza zidina porodičnog dvorca u Beču nije sve kako se na prvi pogled čini.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kurir.rs (@kurir.rs)

 

- U životu sam mnogo sebe davala, i onima kojima je trebalo i onima kojima nije trebalo. Ali ne žalim zbog toga, jer sve što sam dala, a nije mi bilo uzvraćeno, dobila sam na nekoj drugoj strani kao nagradu, valjda što sam takva - rekla je Dragana u pomenutom intervjuu i otkrila šta je najčešće rasplače.

- Mene može mnogo toga da gane u životu. I nije to samo izdaja ili neka bol. Znam da sretnem nekog starog čoveka na ulici koji jedva hoda i da me to zaboli i natera suze na oči, jer ja tu ne mogu ništa. Više puta, kada vidim baku neku kako prodaje cveće a hladno je napolju, ja sve to cveće otkupim, samo da ona ode kući da ne mrzne. To su samo neke sitnice.

Pročitajte: Najteži period mog života! Dragana Mirković plakala zbog Toniija - Nisam mogla da prihvatim

Postoje mnoge stvari zbog kojih čovek ne može ništa da uradi. Kroz sve ove godine skupljala sam mnogo radosti i sreće, ali i mnogo bola. Nije lako zaboraviti na bol. Bez obzira na to koliko ste uspešni i jaki i da je ta bol daleko iza vas i više ne postoji i ne treba da vas boli. Ali, bol je ipak bol, ma koliko stara bila, i to je neminovno, svi mi to imamo. Ali, ono dete u meni pobeđuje, setila sam se sada nekih stvari i ne vredi, molim te, nemoj više ništa da me pitaš - rekla je kroz suze Dragana i dodala:

- Setila sam se nekih stvari i onda... Nemoj više ništa da me pitaš, molim te.

Komentari (0)

Loading