Celebrity News

U jeku razvoda mnogi se pitaju da li će 13. godina braka biti baksuzna za Seku i Veljka

Seka Aleksić i Veljko Piljikić u braku 13 godina

U jeku razvoda mnogi se pitaju da li će 13. godina braka biti baksuzna za Seku i Veljka

Antonio Ahel/ATAImages

Čini se da ovo proleće nije naklonjeno poznatim bračnim parovima. U razmaku od samo nekoliko dana stigle su vesti o krahu bračne zajednice Jelisavete i Miloša Teodosića, Meline i Harisa Džinovića, Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

Antonio Anhel / Ata images

 

Imajući u vidu da su Seka Aleksić i Veljko Piljikić u braku 13 godina, nameće se pitanje da li će za ovaj bračni par to biti baksuzan broj.

Pročitajte: Došlo je do konflikta pa usledio kraj braka - Seka Aleksić se razvela, a ovo je razlog

- Naš brak se, verujem, ne razlikuje od ostalih brakova. Bitno je da postoji obostrano razumevanje i poštovanje. Naravno, ljubav je osnov svega.

Najsrećniji trenuci bili su kada smo postali roditelji. Deca su naša kruna, ona su nas još više učvrstila - istakla je folk zvezda, odgovarajući na pitanje da li je tokom ovih 13 godina sve bilo idealno.

Glasine o krizi u njihovom braku krenule su nakon što se pojavila informacija da je Veljko napravio dete dadilji njihove dece. 

Boško Karanović

 

- Porodica je svetinja. Sram bilo svakog ko mi dira brak i muža. Neka se plaše Boga oni koji izmišljaju takve priče - izjavila je Seka za "Blic".

Seka Aleksić i Veljko Piljikić venčali su se 2010. godine, a tokom braka su dobili dva sina – Jovana i Jakova.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Od prvog dana veze važili su za skladan par u svakom pogledu, pa i u fizičkom. Razlika u godinama, koja postoji među njima, nikada im nije predstavljala prepreku.

- I te kako mislim da su godine važne, a smatram da je idealna razlika ono što imamo moj suprug i ja. Dve godine sam starija od Veljka - priznala je Seka Aleksić, koja će u aprilu proslaviti 43. rođendan.

Pročitajte: Dragana i Seka godinama nisu govorile zbog Tonija - Evo šta je uradio, ali Gaga je na to zažmurila (FOTO)

Upućeni kažu da je Seku Aleksić prilično potresla vest o razvodu Dragane i Tonija posle 24 godine braka. Iako dugo vremena nisu razgovarale, ovo je bio idealan trenutak da Seka pruži ruku pomirenja starijoj koleginici.

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading