Celebrity News

Zorica Brunclik zatečena, Kemiš predlaže RAZVOD! Pa dokle to više ide... (FOTO)

Razvod Zorice Brunclik i Kemiša u očima javnosti gotovo da je nemoguć

Zorica Brunclik zatečena, Kemiš predlaže RAZVOD! Pa dokle to više ide... (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Razvod Zorice Brunclik i Kemiša nikada se za 38 godina braka nije dovodio u pitanje.

Pevačica i harmonikaš od prvog dana žive skladno, retko se prepiru, a strašni sukobi i ružne reči u njihovom obraćanju i ne postoje.

Pročitajte: Isplivala prava istina o odnosu Kemišove ćerke iz prvog braka i njene maćehe Zorice Brunclik - Evo zbog čega Jelena više ne dolazi (FOTO)

Obožavaju se, a tvrde i da su još uvek jedno u drugo zaljubljeni kao kada su se upoznali.

O tome najbolje svedoči enterijer njihovog doma gde je sve dekorisano u znaku ZK. Čak i bazen u spoljašnjem delu vile u Krnjači u samom dnu ima urezana pomenuta slova, na peškirima i dušecima takođe su ispletena, a to na koji način popularni supružnici govore jedno o drugome u javnosti prava je retkost.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Usled spekulisanja na temu raspada braka njihove koleginice i odlične prijateljice Dragane Mirković mediji su se prisetili jednog jedinog momenta kada se razvod Zorice Brunclik i Kemiša naša kao tema intervjua.

Naime, folk zvezda, nedavno počastvovana značajnom nagradom, ispričala je kako joj je suprug svojevremeno, naravno u šali, predložio da se razvedu, ali samo za javnost, ne stvarno.

- Kod pevača je postao trend da pred izlazak albuma zbog marketinga izmisle da se razvode. I Miroljub mi jedan dan kaže: "Ženo, šta misliš da ti i ja insceniramo da se razvodimo, da ti album uspe?"

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Ja sam mu rekla da to ne bi bilo dobro po njega jer kad bi izašao na ulicu, neka žena bi ga prebila kišobranom uz povike: "Onakvu ženu si ostavio, sram te bilo" - našalila se Zorica, koja je sa Kemišem stala na ludi kamen 1985. godine u devetom mesecu trudnoće.

Pročitajte: Kemišova ljubavnica konačno u javnosti! Pevačica koju svi znate progovorila - Ovo je moja strana priče (FOTO)

Svadbu nisu pravili, ali tvrde da bi sad voleli sa decom i prijateljima da prirede feštu, pa da Zorica konačno obuče i venčanicu.

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Pravićemo feštu. Svadbu (smeh)! Nama je sada ostalo da ispunjavamo sebi želje jer mi nismo imali pravu svadbu. Mi smo se venčali u 5 po podne, a ja sam se u pola 3 te noći porodila. Tako da sam bila mlada koja je imala 100 kilograma - prisetila se ranije ona.

Komentari (0)

Loading