Celebrity News

Pored Bašanovića Dragana je volela još jednog Zorana: Bio je muzičar i njena neprežaljena ljubav (FOTO)

Bivši dečko Dragane Mirković bio je i jedan pevač

Pored Bašanovića Dragana je volela još jednog Zorana: Bio je muzičar i njena neprežaljena ljubav (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Zvanje bivši dečko Dragane Mirković po izjavi folk dive ima svega dvojica momaka.

I fanovi pevačice se slažu da je malom broju njih pošlo za rukom da osvoje folk zvezdu, obećaju joj zajednički život, a potom budu dovoljno nestabilni i glupi da je ispuste iz ruku.

Pročitajte: Nova saznanja o razvodu Dragane i Tonija - Da li je ovo pravi razlog kraja braka?

Za Zorana Bašanovića nema ko ne zna, ipak je estradna umetnica kraj njega provela više od deset godina.

Svačega je među njima bilo, samim tim i tadašnja štampa bila je nemilosrdna među emotivnim partnerima.

Antonio Ahel, M.M./ATAImages

 

Zorana su povezivali sa Mirom Škorić, a potom i Jelenom Karleušom, navodno se spekulisalo da se par u jednom momentu u Las Vegasu i venčao.

O tom Zoranu, kao što se i pretpostavlja, znalo se više nego o samoj Dragani, a dotični je i sad prisutan na javnoj sceni, ovoga puta na mestu političara, jako bliskog samom predsedniku države.

Za drugog Zorana, koji takođe ima status bivši dečko Dragane Mirković, znaju samo oni koji pevačicu pamte još iz perioda kada je izdala svoju prvu ploču.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Naime, reč je o bubnjaru benda "Ruž" Zoranu Tomaševiću Tomi, kraj kojeg je pevačica provela svega nekoliko meseci, čak je učestvovala i u njegovom spotu, a uprkos kratkotrajnoj romansi spekuliše se da joj je on ostao najduže u srcu, što bi se reklo neprežaljena ljubav.

Interesantan je podatak da Dragana nije volela da bude sama, otkako je kročila na estradno nebo, uživala je u pažnji džentlmena.

printscreen/Kurir.tv

 

Nakon Tome, zavolela je Bašanovića, a nije tajna da je po okončanju veze sa njim upoznala Tonija i ubrzo se i udala za njega.

Pročitajte: Dragana joj ovo nikad neće zaboraviti - Devojka Marka Bijelića u najtežim trenucima za porodicu uradila veliku stvar

Činjenica je da Dagana voli ljubav, voli pažnju, a isto to jednakom merom pruža i daje. Tvrdi da se daje cela, da ne ume da se svađa, da je dosta prilagodljiva i vredna, zato se i postavlja pitanje šta su svim tim muškarcima, uključujući Tonija, zapravo bile želje.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Sada to više i nije važno, ona je krenula svojim putem i ima jasan cilj, uz podršku svoje dece Marka i Manuele, ali i brojnih prijatelja.

Komentari (0)

Loading