Celebrity News

Posle svega Dragana Mirković promenila boju kose! Ovako jaku boju nema ni Zorica Brunclik (FOTO)

Dragana Mirković nakon razvoda evidentno planira da promeni život iz korena

Posle svega Dragana Mirković promenila boju kose! Ovako jaku boju nema ni Zorica Brunclik (FOTO)

Petar Đorđević

Javnost širom sveta, posebno oni koji prate folk muziku, pitaju se da li će Dragana Mirković nakon razvoda život nastaviti po starom.

Po mišljenju jednih, udoban život u velelepnom dvorcu u Beču ona će zameniti kućom ili stanom u Beogradu, gde će biti bliže svojim fanovima, prijateljima, porodici, a nadasve sestri koja je vodeće lice njene televizijske stanice DM sat u Požarevcu.

Pročitajte: Progovorila kuvarica Dragane Mirković - Ovako je izgledao njihov život iza zatvorenih vrata

Drugi pak veruju da folk zvezda neće odustati od te vrste lagodnosti, naprotiv da će sve učiniti kako bi zidine, u koje je uložila milione, zadržala bar na neko vreme.

Mirko Tabašević

 

Mali broj ljudi zna da su Toni i Dragana zapravo dvorac nadomak Beča dobili na korišćenje pod uslovom da ga renoviraju.

Po priči pevačice, to su bile samo ruševine koje su krile oružje, a postoji priča da se u dvorcu još uvek skriva i blago.

Mirko Tabašević

 

Činjenica je da je estradna umetnica gotovo pola života provela preko grane, da joj deca Marko i Manuela tečno govore nemački, tamo pohađaju i fakultete, što je dodatni razlog da ne napušta Austriju.

Istini za volju, sin i ćerka već su veliki, čak i ne žive s njom, ali povremeno vole da navrate, posebno oko praznika, što je prava radost za vlasnicu brojnih hitova.

Najveće oduševljenje u njoj se, međutim, budi kada se popne na scenu. Tada nema problema i bolova, tada nema suza prouzrokovanih tugom, nema ružnih momenata, samo ovacije, aplauz i pesme, koje su joj, pored porodice, najveći pokretač.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Veruje se da će Dragana Mirković nakon razvoda upravo tome posvetiti svoje vreme.

Turneja po bivšoj Jugoslaviji se nastavlja, Dragana je obećala da će biti humanitarna, što zahteva određen finansijski izdatak, ali od toga ne odustaje i veruje se da će pomenuto isterati do kraja, a onda se posvetiti svakodnevnim nastupima i svadbama, pomoću kojih će uspeti potrošeno da vrati.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Osim toga, niko ne sumnja da to što će ona i suprug nakon brakorazvodne parnice podeliti nije dovoljno za lagodan život. 

Pored miliona na bankovnom računu, ostaju naravno deca da ih podsete kako su potrošili zajedničko vreme, a tu su i fotografije kojih je u javnosti u poslednje vreme poprilično.

Pročitajte: Marko Bijelić upozorio na priču koja se širi mrežama - Ovo je laž (FOTO)

Iz perioda rane mladosti i početka braka ih je tek nekoliko, a na jednoj se jasno vidi koliko su se Toni i Dragana voleli.

Osmeh na njenom licu, beli zubi i blage oči sve govore. Tada je pevačica odlučila i da promeni malo svoj imidž te se ofarbala u crveno.

 

 

Kao i danas, imala je dugu lepu kosu koja joj je otvorila lice. Ko zna, možda se i sad odluči na taj korak kada prošlost ostavi iza sebe. 

Komentari (0)

Loading