Celebrity News

Prvo se s Draganom Mirković grli, a potom o Ceci ovako govori! Da li će snaja Ivice Dačića presuditi prijateljstvu?

Snaja Ivice Dačića iznela svoj stav o Ceci

Prvo se s Draganom Mirković grli, a potom o Ceci ovako govori! Da li će snaja Ivice Dačića presuditi prijateljstvu?

ata images/antonio ahel/M.K.

Snaja Ivice Dačića, doduše buduća, mlada je pevačica Milica Jokić.

Prelepa estradna umetnica, veoma talentovana i spretna na sceni zavela je sina političara, dok joj je prethodno pošlo za rukom da osvoji srce publike u takmičenju „Pinkove zvezde”, u kojem je žirirala jedno vreme Ceca Ražnatović, kao i Dragana Mirković.

Pročitajte: Ćerka Ivice Dačića prvi put sa roditeljima pred kamerama! Upoznajte Andreu Dačić - Odrasla je, ali odmah se vidi na koga liči (FOTO)

Osim muzikalnosti i prelepog glasa, Milica, nažalost, nije pokazala dovoljno da bi pobedila, što je nije sprečilo da mlada izgradi karijeru te danas važi za jednu od pet najtraženijih pevačica u regionu.

 

 

Gotovo da ne prođe svadba bez Miličinih pesama kojih je iz dana u dan sve više.

Za sada snima singlove, a ideja joj je i album da napravi.

Sve su to planovi koji su pred njom, a veruje se da bi najsrećnija bila kada bi je Dačićev sin Luka zaprosio.

Dok se to ne dogodi, ona uživa u romansi, o kojoj ne govori mnogo, ali prevashodno se trudi da vreme provodi u radu, druženju sa kolegama, o čemu svedoče snimci na njenom profilu, ali i profilima drugih estradnih umetnika.

 

 

Nedavno se Dragana Mirković pohvalila da je sa Milicom i Radom Manojlović snimila jednu od svojih emisija, a osim pesme, publika je uživala i u divnom odnosu koleginica. 

Povremeno je tu bilo poljubaca, zagrljaja, a potom i suza radosnica, a sve ukupno davalo je divan utisak.

Neosporno je da Rada i daleko mlađa Milica imaju poštovanje prema kolegama iza kojih je velika karijera, a da je tog stava i mišljenja snaja Ivice Dačića, pokazala je još jednim primerom već narednog dana.

 

 

Naime, Milica se snimala sa Cecom, dok zajedno sede, veruje se u stolicama žirija, grle se i ljube a ispod je napisala:

Pročitajte: Naša poznata glumica koju ste gledali u Porodičnom blagu je rođena sestra Ivice Dačića! Život joj je obeležila jedna TRAGEDIJA (FOTO)

- Nju volim najviše.

Svi se pitaju kako će Dragana, koja je u razvodu i već dovoljno skrhana, da odreaguje na ovu rečenicu, a još veće je interesovanje za to šta će snaji reći budući svekar, koji je sa obe pevačice u odličnim odnosima ali reklo bi se da, budući da su kućni prijatelji, i on lično više naginje Ceci.

instagram/milica jokic

 

 

Komentari (0)

Loading