Celebrity News

Ćerka Ivice Dačića prvi put sa roditeljima pred kamerama! Upoznajte Andreu Dačić: Odrasla je, ali odmah se vidi na koga liči (FOTO)

Ćerka Ivice Dačića voljna je da pođe očevim stopama

Ćerka Ivice Dačića prvi put sa roditeljima pred kamerama! Upoznajte Andreu Dačić: Odrasla je, ali odmah se vidi na koga liči (FOTO)

Ćerka Ivice Dačića prelepa je brineta koja po svoj prilici ima nameru da se bavi politikom.

Po izjavi predsednika SPS-a Andrea ima nameru da upiše Fakultet političkih nauka, međunarodni smer a u to ime prošle godine, na testu profesionalne orijentacije, dobila je potvrdu da je nadarena za politiku.

Dačić je ponosan svojom naslednicom kao i naslednikom Lukom koji je široj javnosti postao poznat zbog veze sa pevačicom Milicom Jokić.

Pročitajte: Naša poznata glumica koju ste gledali u Porodičnom blagu je rođena sestra Ivice Dačića! Život joj je obeležila jedna TRAGEDIJA (FOTO)

Za razliku od brata Andrea nije raspoložena da bude toliko eksponirana u javnosti, iako svesna da će zbog političke karijere svakako biti prinuđena na to.

Ata Images

 

Za sada ona živi u svom svetu, ima uzak krug prijateljica, a tek povremeno sa roditeljima voli da poseti porodične prijatelje i prisustvuje njihovim slavljima.

Ata Images

 

Upravo takav jedan događaj zaslužan je za to što danas javnost može da se uveri koliko je ćerka Ivice Dačića atraktivna i lepa.

Pročitajte: "GODINU DANA BRAKA PROVELI SMO U NJENOJ DEVOJAČKOJ SOBI NA MILJAKOVCU"- Evo šta znamo o tajanstvenoj supruzi Ivice Dačića (FOTO)

Ona se na porodičnu proslavu pojavila u svilenoj, tankoj, crvenoj haljini na bretele koja joj je odlično stajala. Frizuru je prilagodila stajlingu, kao i šminku a na nogama je imala bež potpetice.

Ata Images

 

Svi komentarišu da se Dačićevoj mezimici smeši svetla diplomatska budućnost, jer za sada, osim lepote i harizme, poseduje sve neophodne pregovaračke osobine.

Ata Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Mile

07:49 17.09.2023

Naravno da se radujeno, pa njen otac je toliko toga dobrog uradio za Srbe ..