Celebrity News

Tuga u porodici Dragana Stojkovića Bosanca: Primoran je da preduzme teške mere protiv svoje ćerke (FOTO)

Autor: | 01/03/2023

Ćerka Dragana Stojkovića Bosanca iznervirala oca

Tuga u porodici Dragana Stojkovića Bosanca: Primoran je da preduzme teške mere protiv svoje ćerke (FOTO)

Ćerka Dragana Stojkovića Bosanca, našeg harmonikaša i kompozitora, Aleksandra Stojković u javnosti poznatija kao Džidža, nedavno je izjavila kako će napustiti estradni svet kako bi se posvetila fakultetu, jer joj je do diplome ostalo svega deset ispita, pa se nakon američke turneje bacila na učenje i spremanje ispita. Međutim,  kako piše "Paparazzo.rs", to je jako iznerviralo njenog oca koji smatra da Džidža ne zna šta hoće i da svaki dan menja odluke, te da ispada neozbiljna i neprofesionalna.

Pročitajte: Skroman, malo sutra! Zavirite u vilu Dragana Stojkovića Bosanca, da li verujete da ovde živi (FOTO)

- Bosancu je Džidža rekla da želi da se uozbilji, sedne i zagreje stolicu kako bi mogla da završi fakultet, a nakon toga da se zaposli kao profesorka muzike. On je bio ljut i rekao joj je da sedne i razmisli šta hoće, jer studira preko deset godina, fakultet je stopirala zbog pevanja, a neozbiljan pristup po njegovom mišljenju ima prema svemu. Smatra da nije mala i da mora da zna šta hoće od života. Još joj je rekao i da je on više neće izdržavati i da se potrudi da uzme život u svoje ruke - ispričao je za "Paparazzo.rs" izvor blizak pevačici i dodao:

Bosanac smatra da on amože i da peva i da ide na fakultet, ali da nije dovoljno ambiciozna. Mogu da kažem da su se baš raspravljali i da je Džidža čak i plakala. Na kraju je rekla Bosancu da mu ništa neće govoriti, te da će ga samo obavestiti kada uzme diplomu - ispričao je izvor za pomenuti portal.

Pročitajte: Sa njenim ocem NIJE U DOBRIM ODNOSIMA - OVA poznata pevačica je ZAMALO postala snaja Cece Ražnatović (FOTO)

- Ja nisam klasičan student, ja sam onaj večiti. Ostalo mi je deset ispita, sada će ispitni rok i stvarno moram da završim to. Planiram da zavšim fakultet i onda da se zaposlim, volela bih da u nekoj muzičkoj školi radim kao profesor - izjavila je ćerka Dragana Stojkovića Bosanca.

Kako izgleda supruga Dragana Stojkovića Bosanca pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading