Celebrity News

Dok Novak uživa u vili u Marbelji, evo u kakvom stanu žive njegov brat, snaja i bratanac u Dubaiju (FOTO)

Dom Đorđa Đokovića u Dubaiju sve je samo ne skroman

Dok Novak uživa u vili u Marbelji, evo u kakvom stanu žive njegov brat, snaja i bratanac u Dubaiju (FOTO)

M.M./ATA Images

Dom Đorđa Đokovića u Dubaiju prvi put je pred očima javnosti, a sve zahvaljujući njegovoj lepšoj polovini, dizajnerki odeće Aleksandri Veselinov. 

Saška je, naime, sa pratiocima na Instagramu podelila par kadrova njihovog novog doma u dalekom Dubaiju koji, reklo bi se, ni po čemu ne podseća na luksuznu Novakovu i Jeleninu vilu u Marbelji.

Pročitajte: Hteo je venčanje, ali nisam ga zbog toga ostavila - Odustala od svadbe sa Đokovićem, sad deli sreću sa drugim

Dok se teniser, njegova supruga i deca Tara i Stefan baškare u kući sa četiri spavaće sobe, isto toliko kupatila, dva dnevna boravka, kuhinjom, dve trpezarije, teretanom, igraonicom, bazenom i teniskim terenom sa pogledom na Mediteran, Đorđe i Saška smestili su se skromno u stanu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ako je verovati nagađanjima, udobni dom Đorđa Đokovića i Saške Veselinov smešten je u jednom od elitnih delova Dubaija, ima oko stotinak kvadrata i izuzetno je moderno uređen.

O tome najbolje svedoče fotografije terase i kuhinje.

Instagram/saskaveselinov

 

To su jedine dve stvari koje je nova snaja porodice Đoković odlučila da podeli sa instagramerima, što je po mišljenju mnogih sasvim dovoljno da se zaključi kako to brat slavnog tenisera, njegova snaja i bratanac Aleksandar žive.

Po svemu sudeći, ništa im ne fali, baš naprotiv, pronašli su sreću i mir daleko od domaćih medija i konstantne potrebe foto-reportera da zavire u njihov tanjir, krevet...

Ata Images/Antonio Ahel

 

Udobno su se smestili u stanu koji ima poprilično kvadrata, zbog čega stalno goste prijatelje, obožavaju zajedno da pripremaju hranu i uživaju u pričama koje se verovatno ne tiču srpske javne scene. 

Pročitajte: Dokle više?! Pogledajte kako je Đorđe Đoković reagovao kada se tašta pojavila na njihovom odmoru! Saška stala između njih! (FOTO)

Kuhinja Đorđa i Saške Đoković skrojena je od belo-bež kombinacije materijala. U nekom delu čini se da je čak ubačen medijapan ili pak mermer koji krasi radnu ploču i kuhinjsko ostrvo.

Boško Karanović

 

Tu je i ugradni aspirator, šporet, frižider sa ledomatom i sve drugo neophodno za život sa stilom.

Instagram/saskaveselinov

 

 

Komentari (0)

Loading