Celebrity News

Dokle više?! Pogledajte kako je Đorđe Đoković reagovao kada se tašta pojavila na njihovom odmoru! Saška stala između njih! (FOTO)

Tašta Đorđa Đokovića neminovno je prisutna u njegovom životu

Dokle više?! Pogledajte kako je Đorđe Đoković reagovao kada se tašta pojavila na njihovom odmoru! Saška stala između njih! (FOTO)

Stevan Pešić, ATA Images

Međuljudski odnosi unutar porodice Đoković neprestano su u fokusu javnosti te su i često tema spekulacija, a otkako je u poznatu familiju ušla i prelepa Saška Veselinov, neretko su se mogli pročitati naslovi na konto njenog i Jeleninog rivalstva.

Da su to uglavnom bile prazne priče uverili smo se više puta, jasno je da se snajke Đokovića odlično slažu, kao i to da su Sašku odlično prihvatili i Srđan i Dijana, međutim kako su oni u javnosti uvek interesantni, krenula su nagađanja kako se tašta Đorđa Đokovića i najmlađi Noletov brat slažu.

 

Instagram

 

 

Budući da je svojom pojavom i atraktivnim izgledom majka Saške Veselinov skrenula na sebe veliku pažnju, ona je neminovno česta tema u medijima i na portalima, a najinteresantnija je svima relacija na kojoj je ona sa izabranikom svoje ćerke.

 

Instagram

 

 

Kako tašta Đorđa Đokovića i poznati zet funkcionišu, saznali smo iz nedavne objave na "Instagramu" kojom se ponosno Saška, novopečena mama malenog Aleksandra pohvalila.

Ona je naime, objavila fotku iz Crne gore gde par sa svojim mališanom boravi već neko vreme, a na primorju im se pridružila i gospođa tašta koja, pored unuka, reklo bi se, obožava i zeta.

Pročitajte: Nažalost kao svaki Đoković - Đorđe se ovako ponaša prema tašti, Saška otkrila šta im se desilo u domu (FOTO)

Osmesi na njihovim licima upravo tome svedoče, kao i ideja da zajedno poziraju i to podele sa pratiocima, a pretpostavljamo da se Saškina mama na put odlučila kako bi pružila pomoć oko preslatkog dečaka i samim tim ćerki i zetu obezbedila malo vremena za sebe.

 

Instagram

 

 

U ulozi bake ona se odlično snalazi i u istoj uživa, te joj ništa ne pada teško, a Đorđe joj je na svemu zasigurno veoma zahvalan, te je ljubav i poštovanje u njihovom slučaju obostrana.

 

Komentari (0)

Loading