Celebrity News

Smanjila je grudi zbog problema u kičmi, a sada i ovo... Ceca ne može da izdrži bol (FOTO)

Zdravlje Cece Ražnatović ponovo je tema medija

Smanjila je grudi zbog problema u kičmi, a sada i ovo... Ceca ne može da izdrži bol (FOTO)

Miloš Nadaždin

Zdravlje Cece Ražnatović uglavnom je dobro, povremeno tek estradna diva ume da zabrine porodicu i fanove, na svu sreću, svaki dosadašnji problem rešen je bez velikih komplikacija.

Iako ne voli da igra na kartu sažaljenja, pevačica je prošle-pretprošle godine ipak progovorila o situaciji s kojom se nosi, a zbog koje je morala da obavi čak i estetski zahvat.

Pročitajte: Prvo se s Draganom Mirković grli, a potom o Ceci ovako govori! Da li će snaja Ivice Dačića presuditi prijateljstvu?

Naime, bol u kičmi bio je nesnosan, a sve zbog veličine grudi koje je morala da koriguje.

Budući da razlika nije bila prevelika, kada je pre izvesnog vremena Ceca otputovala u Tursku, mediji su poverovali da je pristala na još jednu korekciju, a sve zbog toga što ne može da umanji bolove.

 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Povod njenog tadašnjeg odlaska u Istanbul, međutim, bio je potpuno drugačiji. 

Navodno, folk zvezda uklanjala je višak sa stomaka, a snimke odlaska u bolnicu i pripreme podelila je sa publikom koja je tada volela da gleda njen rijaliti „Ceca i deca šou”.

Kada je rešila problem kičme i viška u stomaku koji joj je smetao, okrenula se zdravoj ishrani i treninzima koji su urodili plodom te u pedesetim ona izgleda bolje nego u dvadesetim.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Vitka, prelepa, nasmejana Svetlana Ražnatović je i pred kamerama i van njih, a sve je to zasluga publike koja je 35 godina prati u stopu i uvek gromoglasnim aplauzom i ovacijama dočekuje.

Zbog njih je spremna da peva po snegu i kiši, najvećoj vrućini, ali i vrtoglavim potpeticama koje zasigurno nisu dobre za njenu kičmu niti stopala.

Pročitajte: Melina Džinović zbog Cece ispisala decu iz škole

Tokom poslednjeg gostovanja zbog nesnosnog bola morala je čak da zatraži stolicu da sedne, otkazivanje nastupa nije dolazilo u obzir.

- Valjda sam opteretila stopala, stalno sam na desetki, dvanaestici. Prvi put za 35 godina karijere zatražila sam stolicu na bini, jer taj bol u članku više nisam mogla da podnesem. Šta sve mi žene moramo da trpimo - kazala je folk zvezda koja je ranije umela i da se izuje na sceni, što publici nije smetalo.

 

 

Svi se nadaju da je bol u članku bio samo privremen, te da će ona nastaviti da uveseljava naciju.

Komentari (0)

Loading