Celebrity News

Nije Ana nije Marija, a nije ni Ivona: Evo kako izgleda druga supruga Dada Polumente (FOTO)

Druga supruga Dada Polumente prelepa je, prepametna i okrenuta ka veri

Nije Ana nije Marija, a nije ni Ivona: Evo kako izgleda druga supruga Dada Polumente (FOTO)

Ata Images/M.M.

Iako svi misle da je nakon Anamarije Kikoš, sa kojom ima sina Dorijana, Dado Polumenta odmah zavoleo Ivonu, koja mu je podarila dve prelepe ćerkice, istina je da se on u međuvremenu još jednom ženio.

Druga supruga Dada Polumente na prvi pogled osvojila je srce estradnog umetnika, nažalost, iz mnogo razloga nije se tu dugo zadržala.

Pročitajte: Prvoj posvetio pesmu, druga zabranila da joj ime spominje - Dado Polumenta se skrasio pokraj Ivone

Zapravo, ona je bila ta koja je digla ruke od muzičara, a navodno njeno versko opredeljenje kosi se sa načinom života koji je on vodi.

Andreja Damnjanović

 

Druga supruga Dada Polumente prelepa je Selma Mekić, veroučiteljica iz Novog Pazara.

Ona učiteljica, on muzičar, videlo se u startu da tu budućnosti nema, zapravo prijatelji pevača tvrde da se već na samom početku nazirao kraj.

Andreja Damnjanović

 

- Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen - prisetio se blizak prijatelj folkera 2013. godine pa dodao: 

- Međutim, u poslednje vreme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijima nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen devojkama.

Drugi Dadov brak potrajao je svega šest meseci, krah koji je usledio bio je bolan i težak, ali to muzičara nije sprečilo da radi kako na novim pesmama, tako i na sebi, i pronađe srodnu dušu kraj manekenke Ivone, koja mu je rodila dve ćerke.

 

 

Nije poznato da li se Selma ponovo udala nakon razvoda od Polumente, ali ako se u obzir uzmu slike sa Fejsbuka, lepša je nego ikad pre.

Takođe su vrlo viralni njeni intervjui za jedan portal u kome govori o ženama u islamu. 

Pročitajte:  Alea Polumenta kreće u prvi razred - Upoznajte ćerku Ivone i Dada Polumente, devojčica je preslatka očeva kopija (FOTO)

- Žena u islamu uživa velika prava i ugled. Daje joj se prednost kao majci, ćerki, supruzi, sestri… Islam kaže da je Džennet (Raj) pod majčinim nogama i da se dete nikada ne može odužiti svojoj majci ni za jedan njen uzdah dok ga je rađala.

 

- Muslimanka, takođe, ima pravo na nasledstvo, obrazovanje, slobodu govora, izbor bračnog druga, razvod, rad, bavljenje sportom, umjetnošću, politikom i tako dalje. Slobodno mogu reći da sam ponosna na svoju religiju - istakla je svojevremeno.

Komentari (0)

Loading