Celebrity News

Posle toliko godina pala im na pamet još jedna svadba! Suzana Jovanović zablistala u prelepoj venčanici od tila sa šljokicama

Venčanje Saše Popovića i Suzane Jovanović dogodilo se pre više od dve i po decenije

Posle toliko godina pala im na pamet još jedna svadba! Suzana Jovanović zablistala u prelepoj venčanici od tila sa šljokicama

Petar Đorđević

Venčanje Saše Popovića i Suzane Jovanović trebalo je da bude intimno i skromno, međutim, kako se spisak zvanica oteo kontroli, skladni emotivni partneri napravili su veselje o kom i dan-danas svi na estradi pričaju.

Suzana, koja je malo pre toga okončala jedan brak iz kog ima sina Danijela, ponela je venčanicu sa karnerima i velom na glavi, dok je Sale obukao svečano odelo.

Pročitajte: U aprilu slavi rođendan - Iznenadićete se koliko godina ima Saša Popović

Mladenci su bili mladi, zgodni i veseli, kao i njihovi brojni gosti, među kojima su se našle i dame koje su pre toga Saletu ukrale srce.

Petar Đorđević

 

Neke među njima, recimo Zlatu Petrović, prosio je čak skupocenim dijamantskim prstenom, koji je na Suzaninu radost završio na podu.

Sudbina je odlučila da direktor „Granda” pripadne atraktivnoj plavuši, te se estradni par tako pred svedocima u hotelu „Interkontinental” venčao, a kumovala je ko drugi do lično Brena.

 

 

Suzana je odmah po svršetku svadbenog veselja zatrudnela, te se stoga posvetila porodici i ideji da Saletu bude vetar u leđa i podrška na profesionalnom planu što je on iskoristio i stekao veliki ugled i bogatstvo.

Supružnici danas žive u izobilju, imaju stan u Hrvatskoj, vilu sa bazenom u Beogradu, jahtu i sve čine kako bi im život bio maštovitiji.

U njihovim godinama mnogi se raduju penziji, međutim, Saša i Suzana sebe ne vide kao klasične penzionere.

 

 

Sale je stekao radnu penziju i godinama unazad je prima od strane države, ipak radi kao da prihode nema, Suzani fali još desetak godina za onu starosnu, kako god ni jedno ni drugo ne miruju.

Stalno su u pokretu, a Suzana snima više nego ikada.

Pre par godina je čak objavila i album, a uskoro priprema novi singl i spot za koji je naravno zadužen Dejan Milićević.

 

 

Deki uvek ima odlične ideje za spotove, uglavnom naginje na romantiku i setu stoga je Suzanu ovoga puta obukao u belu haljinu, koja po svim parametrima podseća na venčanicu.

Pročitajte: Stalno grešila, a onda je napravila katastrofalan propust - Saša Popović dao otkaz najlepšoj srpskoj voditeljki

Haljina balskog kroja, od tila sa šljokicama, odlično stoji pevačici koju je zasigurno sve to vratilo u period kada je pred matičarem izgovorila sudbonosno „da”.

 

 

Venčanje Saše Popovića i Suzane Jovanović ostaće upamćeno kao jedno od onih kojem su prisustvovali gotovo svi sa estrade.

Komentari (0)

Loading