Celebrity News

Tek što je dobila sina Marija Šerifović razmišlja o udaji! Iznenadićete se koji su joj planovi (FOTO)

Marija Šerifović o udaji nikada do sada nije otvoreno govorila

Tek što je dobila sina Marija Šerifović razmišlja o udaji! Iznenadićete se koji su joj planovi (FOTO)

Instagram/serifovic

Da li zbog toga što je dete razvedenih roditelja, da li zbog iskustva svojih prijatelja koji imaju ili su imali problema u braku, ali Marija Šerifović o udaji nikada nije mislila kao o fenomenu koji bi njoj lično godio.

Ne poriče značaj porodice, daleko od toga.

Iako se njena majka Verica od oca Rajka razvela kada je ona bila tinejdžer, oduvek je smatrala da je sklad unutar doma jako važan, te da doprinosi zdravom odgoju deteta.

Pročitajte: Marija Šerifović nije mogla da ćuti - Kolege iz žirija, imam da vam kažem samo jedno

Zagovornik je ideje da se porodica sačuva, istovremeno smatra da je razvod najbolje rešenje kada drugog nema.

O svemu ovome govorila je Marija Šerifović a o udaji nikada.

Instagram/serifovic

 

Pitali su je novinari često o tome, ali je vešto izbegavala da da odgovor, verovatno jer u tom momentu nije imala sa kim taj san da ostvari.

Otkako je postala majka pop zvezda dosta se po pitanju mnogo čega promenila, a da li je korigovala svoj stav da o udaji ne govori pokušali su da provere njeni pratioci koji su je, na njenu molbu, naravno, obasuli pitanjima. Između ostalog našlo se i ono glavno: Kada ćeš da se udaš?

Marija ga je javno pročitala, a potom krenula izlaganje, koje do sada nismo imali prilike da čujemo:

Instagram printscreen @serifovic

 

- Generalno smatram da papir i papiri donose samo probleme, donose neko dodatno opterećenje i, da se razumemo, donose najviše problema onog momenta kada poželite da se razvedete - kazala je Marija, po svemu sudeći iz iskustva osobe koja je teško podnela rastanak svojih roditelja.

Ostaje da se vidi da li će u nekom narednom periodu, kada upozna odgovarajuću osobu, ona ipak popustiti i stati na čuveni ludi kamen.

Pročitajte: Marija Šerifović ostavila sina - Razlog je šokantan, sve je javno objavljeno (FOTO)

Ako se to ikada bude i dogodilo, veruje se da Marija detalje neće deliti s javnošću, kao što to nije činila kada je pratila devetomesečnu trudnoću surogat majke koja joj je na svet donela najlepšeg dečka Marija.

 

 

Los Anđeles, grad u kom se ostvarila u ulozi majke, predivno snašla, pazarila i stan, stekla prijatelje,  zasigurno će u nekom momentu postati njena sigurna luka u starosti. Ko zna može baš tu da odluči da potpiše onaj papir koji "donosi probleme"  i zakonski pristane da nekome pripada.

Komentari (0)

Loading