Celebrity News

Zbog te tuge provodim mnogo vremena sa majkom: Milica Todorović prvi put otvorila dušu o roditeljima

Otac Milice Todorović teško je podneo njen odlazak

Zbog te tuge provodim mnogo vremena sa majkom: Milica Todorović prvi put otvorila dušu o roditeljima

Ata Images

Milica Todorović kao trinaestogodišnja devojčica osvojila je prvo mesto na takmičenju "Zvezde Granda". Pobeda, turneje, koncerti, naterali su je da prerano odraste. Sa 14 godina odselila se iz porodičnog doma, što je bio trenutak koji je otac Milice Todorović veoma teško podneo.

Priču o svojim počecima ispričala je u emisiji "Zvezde Granda Specijal":

Pročitajte: Suze radosnice u očima majke i oca - Milica Todorović prelepe vesti podelila sa javnošću, ravnodušnih nema

- Kao dete od 13 godina prijavila sam se na audiciju za „Zvezde Granda“ i to je promenilo čitav moj život. Počela sam profesionalno da se bavim muzikom, a sa 14 godina sam se preselila u Beograd i pobedila u takmičenju, na Tašmajdanu ispred 20.000 ljudi. Od tada kreće ludilo - prisetila se pevačica u razgovoru za Grand.

- Sećam se da je moj tata plakao kad smo pravili tu oproštajnu zabavu, sećam se kao juče tog prizora. U dvorištu u Kruševcu smo pravili proslavu moje pobede. Pevala sam, dovela sam svoj tadašnji bend pa smo mi tu nešto pevušili po dvorištu. Sećam se da sam pogledala na klupicu i tata sedi i tužno plače. To je bio jedan zaista tužan prizor - rekla je setno pevačica pa nastavila priču:

Instagram

 

- Prišla sam, zagrlila ga i pitala ga što plače, a on je rekao: „Ide mi dete iz kuće“. Tako da nije to svejedno za roditelje. Zato sam ja stalno sa mamom, da nadoknadim ono vreme koje nisam bila sa njom. Često znaju da me pitaju zašto provodim toliko vremena sa majkom, ali eto, to je moj odgovor. To je moje pravo i želim da budem sa roditeljima. Tad kad je trebalo nisam bila.

Otac Milice Todorović teško je podneo njen odlazak, ali pevačica ne krije da su ga Žika Jakšić i Saša Popović punog srca odmenili:

Pročitajte: Milice, renoviraj majci kuću! Pogledajte na šta liči kuća roditelja Milice Todorović u Kruševcu dok se ona baškari u luksuzu u Beogradu

- Dosta su mi pomogli. Mi smo imali iznajmljen stan na Bežanijskoj kosi gde smo svi iz „Zvezda Granda“ obitavali. Inače, Žika Jakšić i Saša Popović su mi bili kao očevi bukvalno, pošto sam bila jako mlada i tako sam i gledala u njih pa su se oni tako i odnosili prema meni.

Nikada neću imati ružnu reč da kažem za te ljude. Imali su toliko obzira prema meni koja sam išla redovno u muzičku školu u Kruševcu. Plaćali su mi autobusku kartu da dođem iz Kruševca u Beograd. Sale Popović bi prišao i pitao me: „Mico, je l’ imaš šta da jedeš? Koliko treba da ti dam za autobusku kartu?“ Stvarno su vodili računa o nama. Sva sam se naježila dok se sećam tog perioda - ispričala je pevačica svoj dvodecenijski put.

 

 

Komentari (0)

Loading