Lifestyle

Milice, renoviraj majci kuću! Pogledajte na šta liči kuća roditelja Milice Todorović u Kruševcu dok se ona baškari u luksuzu u Beogradu

Autor: | 19/07/2023

Dom Milice Todorović u Kriševcu izgleda ovako

Milice, renoviraj majci kuću! Pogledajte na šta liči kuća roditelja Milice Todorović u Kruševcu dok se ona baškari u luksuzu u Beogradu

Ata Images

Dom Milice Todorović luksuzna je nekretnina u jednom elitnom novobeogradskom naselju, a uprkos tome što je svojim trudom i radom ona sebi uspela da obezbedi krov nad glavom, pevačica ne krije da se i dalje najudobnije i najlepše oseća u svojoj porodičnoj kući u rodnom Kruševcu.

Iako se osamostalila, Milica je veoma vezana za svoje najmilije, a kako su njeni roditelji ostali da žive u Kruševcu, ona ih tamo veoma često posećuje i ne libi se da pripomogne u domaćinstvu.

 

Paparazzo lov prinstcreen

 

 

Upravo to bilo je slučaj i tokom pandemije Korona virusa kada je ona period karantina provela u svom porodičnom domu, a tom prilikom ekipa emisije "Paparaco lov" odlučila je da poseti Kruševac, pa je i zabeleženo gde je pevačica odrasla.

 

Paparazzo lov prinstcreen

 

 

Dom Milice Pavlović u kojem je odrasla dvospratnica je sa prizemljem i garažom, smeštena na obodu grada, a posebnu pažnju privlači okućnica ograđena stilizvanom ogradom od gvožđa crne boje, što kući daje dodatnu draž.

 

Paparazzo lov prinstcreen

 

 

U uređenje kuće pevačica dosta ulaže i često je sređuje, a i u tom trenutku izvođeni su radovi, vidi se da su postavljeni novi prozori, a na jednom delu kuće nije bila završena fasada.

Ranije su komšije Milice Todorović davali intervjue u kojima su govorili da je krajnje vreme da poznata pevačica roditeljima renovira kuću i sredi fasadu, što je ona na kraju i uradila.

 

Paparazzo lov prinstcreen

 

 

Ipak, mnogima je zapalo za oko to što u dvorištu ima mnogo zelenila i raznovrsnog cveća o kojem posebnu brigu vodi Miličina majka, a to daje poseban i svež izgled kući i doprinosi ugodnom boravku u dvorištu.

 

Paparazzo lov prinstcreen

 

- Radovi na obnovi moje porodične kuće nisu dugo trajali i nisam držala bušilicu i mešala malter. Ja sam radila svoj posao u kom sam najbolja. Sve su radili majstori. Meni je jako drago što sam bila u mogućnosti da pomognem svojima da obnovimo porodičnu kuću i da nam svima u njoj bude ugodno - ispričala je MIlica jednom prilikom.

 

Komentari (1)

Loading
Milan

10:07 21.07.2023

I vi tučete "kao Maxsim",malo Milica Todorović malo,Milica Pavlović i u krug