Celebrity News

Diskoteke u Beču, jahte u Monte Karlu: Toni Bijelić posle razvoda živi punim plućima, fotografije su dokaz, ne trudi se da sakrije

Toni Bijelić nakon razvoda živi punim plućima

Diskoteke u Beču, jahte u Monte Karlu: Toni Bijelić posle razvoda živi punim plućima, fotografije su dokaz, ne trudi se da sakrije

Mirko Tabašević

Toni Bijelić i Dragana Mirković na brak dug gotovo četvrt veka stavili su tačku. I dok svi pričaju o slomljenom srcu Dragane Mirković, Toni Bijelić nakon razvoda živi punim plućima.

Naime, sad već bivši suprug Dragane Mirković, prema pisanju domaćih medija, u Beču je proveo noć u diskoteci, u društvu prijatelja. Što je još jedan u nizu provoda, nakon onog koji je organizovao u predsedničkom apartmanu u Zagrebu.

Pročitajte: Dragana Mirković se razvodi zbog drugog muškarca? Toni joj se obratio javno - Uvek sam te sa nekim drugim delio

Čini se da mu romansa, o kojoj mediji pišu, sa 15 godina mlađom izabranicom veoma prija, te da se podmladio i da uživa u momačkom stilu života.

A posle žurke u Beču, Toni se oglasio na svom Instagramu i to iz Monte Karla, gde nastavlja da uživa u bajkovitom gradu, koji je sinonim za luksuz.

Instagram

 

Za to vreme, Dragana Mirković nastavlja sa svojom humanitarnom turnejom, tokom koje su joj najveća podrška sin Marko i ćerka Manuela.

Komentari (1)

Loading
Baka

20:59 22.04.2024

Dzaba mu sve, godine idu. Najvrednije u zivotu je porodica, a covek kome je vazniji provod od rodjene dece, nije ni zasluzio porodicu. Daleko je on od gospodina kakvim zeli da se predstavi dok je Dragana ostala ista. Mnogi se rugaju da je seljancica iz Kasidola, a to i jeste njena velicina jer je novac i uspeh nisu promenuli. Jos i cinjenica da su deca stala uz nju, sve govori.