Celebrity News

Supruga Marka Janketića do sada je bila misterija: OVA prelepa žena je njegov najveći oslonac i rodila mu je dve prelepe ćerkice

Supruga Marka Janketića njegova je najveća podrška

Supruga Marka Janketića do sada je bila misterija: OVA prelepa žena je njegov najveći oslonac i rodila mu je dve prelepe ćerkice

Jovanka Bojković

Iako uživa veliku popularnost, sin velikana srpskog glumišta Miše Janketića i Svjetlane Knežević takođe poznate filmske i pozorišne glumice, koji je i sam krenuo stopama svojih roditelja, svoju privatnost trudi se da što više sačuva, pa tako javnosti nije mnogo detalja poznato o njegovom porodičnom životu i najbližim članovima, a supruga Marka Janketića, može se reći, prava je misterija za javnost.

Da je Markova izabranica nedavno na svet donela drugo dete, otkriveno je putem društvenih mreža kada je ponosna baka predivnu vest podelila sa svojim prijateljima, međutim iako njen idenntitet glumac uspešno krije, za medije je nedavno o svojoj Marijij rekao par lepih reči, te istakao da je odlučio da zasnuje porodicu baš sa njom je su se "razumeli iz prve".

Pročitajte: Miša Janketić bi bio ponosan, svi su na okupu - Isplivala prva porodična fotografija nakon smrti glumca, unuci su dobili počasno mesto

youtube printscreen

 

- Mama je divna žena, ne bavi se javnim poslom. Razumeli smo se i sporazumeli iz prve, što je, pored velike ljubavi i međusobne privlačnosti, presudno uticalo da izgradimo kvalitetan odnos - rekao je glumac za "Gloriju" i dodao da je supruga Marka Janketića njegova srodna duša, te da je u njoj pronašao sve što mu je bilo potrebno za srećan i spokojan život.

- Ima jedan divan stih iz pesme "Na Bogojavljensku noć" Đorđa Balaševića koji kaže: "Bila je moja ljubavnica, saborac i najbolji drug". To su tri najvažnije kategorije koje su presudne za vezu. Da imate strast, da budete saborci i bijete iste bitke, a ne svako svoju, i da jedno drugome budete najbolji drug. Jer ima nešto što se ne govori nikome osim najboljem drugu, odnosno partneru. Sve to me je privuklo, nas dvoje imamo iste ideje o tome kako život treba da izgleda, iste ciljeve i vizije.

Pročitajte: Miša bi plakao od sreće da može ovo da vidi! Marko Janketić postao otac još jedne ćerke - Fotografije glumca i bebe će vas raznežiti (FOTO)

Instagram

 

Kao neko ko je odrastao u velikoj porodici, sa bratom i dve sestre, oduvek je sanjao da i sam stvori takvu.

- Mi Janketići smo privrženi jedni drugima i negujemo tradicionalne vrednosti. Gledam moju majku Svjetlanu, ona je sad udovica, ali nije sama. Deca su oko nje, ima unučiće,potomstvo koje je sad udvostručeno, volimo je i pazimo. Naravno, roditelji ne bi trebalo da prave decu da bi ih ona kasnije pazila, ali to je lepo i normalno. Pažnju koju smo mi dobijali od naših roditelja sad uzvraćamo i svojoj deci i roditeljima.

Komentari (1)

Loading
Porodica

04:54 07.04.2023

Kad nekog fobra porodica, dobro utemelji, taj ima kompas za ceo zivot i lako mu je da nadje pravac u zivotu.