Celebrity News

Zorica je majka, ali Brena! Filip Živojinović gestom otkrio šta misli o maćehi, ona prolila suze

Filip Živojinović o Lepoj Breni ima jasan stav

Zorica je majka, ali Brena! Filip Živojinović gestom otkrio šta misli o maćehi, ona prolila suze

M.M./Antonio Anhel/Ataimages

Filip Živojinović o Breni nikada nije krio svoje mišljenje...

Lepa Brena otpočela je turneju, a koncerti koje je održala u sarajevskoj "Zetri" potpuno su je razoružali, te nije marila da na bini pokaže emocije.

Pročitajte: Prija se šokirala kad je čula Filipov zahtev - Svađa u porodici, morala da se umeša Brena

Na pitanje novinara kada će fanove obradovati novom pesmom, Brena je otkrila da će to biti uskoro, a da novu numeru potpisuje Filip.

- Tu pesmu je napisao Filip, koji je alfa i omega kao producent Aleksandrine turneje. Zaista je napravio jednu pesmu koja je tako osvojila moje srce da se iskreno nadam, evo, posle "Zetre", potrudiću se da je snimim u ime svih žena, ne samo na Balkanu već u čitavom svetu. Nadam se da će ta pesma zaista da osvoji srce svih naših dama - rekla je sa posebnom emocijom Brena.

Dalibor Danilović

 

Filip Živojinović o Lepoj Breni ima jasan stav. Iako ga je rodila majka Zorica, koja u njegovom srcu zauzima posebno mesto, Brena ga je odgajila i pružila mu puno ljubavi. Upravo iz tog razloga velika joj je podrška i u kreiranju brenda, ali i kvalitetne muzike.

Podsetimo, Filip je za Brenu napisao jednu od njenih najvećih balada, pesmu "Boliš i ne prolaziš", a da li će i nova numera doživeti isti uspeh, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading