Celebrity News

Biljo, šta si dočekala? Sin Ivan uhvaćen u zagrljaju sa dve devojke! Jedna je crna, druga plava (FOTO)

Sin Bilje Jevtić i Ace Ilića u dugogodišnjoj je vezi

Biljo, šta si dočekala? Sin Ivan uhvaćen u zagrljaju sa dve devojke! Jedna je crna, druga plava (FOTO)

Ata Images/ Amir Hamzagic

Sin Bilje Jevtić i Ace Ilića doskoro je Instagram posećivao tek povremeno.

I to malo objava Ivana Ilića odnosilo se isključivo na njegove uspehe na fakultetu, fotografije sa roditeljima, ali i devojkom sa kojom će još malo pa proslaviti dve godine od početka zabavljanja.

Pročitajte: Aca Ilić iznenadio izjavom o Biljani! Tri decenije braka pa ovako - Misliš da je Aca c... da šeta tamo neke lake?

Simpatični student prava, koji ocu i majci na uvid donosi indeks isključivo sa desetkama, u poslednje vreme, a iz pomenutih emotivnih razloga, postao je zanimljiv široj javnosti, koja sumnja da će se svakoga trena momak odlučiti na ženidbu.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Fotografije, intimni snimci, sve navodi na to da će sin Bilje Jevtić i Ace Ilića sa svojom izabranicom već posle svršenog fakulteta stati na ludi kamen, a da li su prognozeri u pravu doznaće se tek kroz par godina kada on i diplomira.

Ivan je za sada fokusiran na studije, koje završava i njegova izabranica.

Svakodnevno uči ne bi li sve dao u roku. Ipak, ne može se za njega reći da je "štreber".

Uvek pronalazi vremena za društvo koje je sve brojnije i raznovrsnije.

Otkako je postao zanimljiv javnosti i medijima, Ivan neretko sa pratiocima deli objave iz noćnih izlazaka, kladionica, kockarnica, vašara, ali i iz svog doma na Petlovom brdu gde drugove i drugarice gosti, te Bilja i Aca umeju čak i da im zapevaju kao i sam Ivan, čiji je talenat za muziku neosporan.

Luka Šarac

 

Desetak drugova i drugarica naslednik Ace i Bilje ima, a samo dvema damama pripala je čast da ih nazove najboljim prijateljima.

Sa njima sve deli, u njima pronalazi pomoć i reči utehe, a koliko mu znače najbolje svedoči fotografija koju je nedavno objavio na Instagramu, baš sa njih dve.

Pročitajte: Šporet i nekako, a pogledajte gde suše sudove - Ovo je kuhinja Bilje Jeftić i Ace Ilića (FOTO)

Plava i crna devojka, obe su legle u Ivanov zagrljaj, neko je taj momenat zabeležio, a simpatični momak ovaj poseban trenutak podelio je na Instagramu uz opis - Moje bff.

instagram/sotirmilivojevic

 

Od tog trena nižu se šaljivi komentari na račun plavuše i crnke, kao i Biljinog i Acinog naslednika, a da li će jednako duhovito ovaj prizor videti i njegova emotivna izabranica vreme će pokazati.

 

Komentari (0)

Loading