Celebrity News

Kroz šta je sve moja porodica prošla zbog tog čoveka: Miroslav Ilić konačno otkrio šta misli o svom zetu Šutanovcu, svi su šokirani

Zet Miroslava Ilića je Dragan Šutanovac

Kroz šta je sve moja porodica prošla zbog tog čoveka: Miroslav Ilić konačno otkrio šta misli o svom zetu Šutanovcu, svi su šokirani

Antonio Ahel/Milos Tesic/Ata

Pevač u svemu ima podršku porodice, supruge Gordane, ćerke Marije, unuka Predraga i Strahinje, a  zet Miroslava Ilića Dragan Šutanovac je posebna priča

Iako su se "slavuj iz Mrčajevaca" i zet političar u prošlosti suočili sa mnoštvom negativnih komentara, oni su u odličnim odnosima, što je i otkrio nekadašnji ministar odbrane.

Pročitajte: Spakovala je kofere, ali je onda saznala da je TRUDNA - Ovo je ćerka Miroslava Ilića kojoj se svet preokrenuo u sekundi (FOTO)

- Video sam dva kofera puna donacija koja je Miroslav poklonio raznim bolnicama i domovima zdravlja. Te humanitarne akcije on je radio u vreme kad sam ja bio ministar, ali sam to saznavao od načelnika VMA, a ne od njega. Moja tašta se operisala na VMA, a ja sam to čuo tek kad je bilo gotovo. Miroslav ne samo da ne traži pomoć, nego iz inata čeka red - rekao je zet Miroslava Ilića svojevremeno, a zatim se pevač umešao.

- Nije iz inata nego neću da zeta stavljam u tu poziciju, hteo sam da ga poštedim situacija koje mogu da izazovu neku priču - ispričao je Miroslav, koji sa suprugom Gordanom očito deli stav po tom pitanju, a i sam političar je priznao da ga tašta nikada nije stavljala u neprijatne situacije, da se nije obazirala na one koji traže razne usluge, a kako se pohvalio bila mu je i najveći bedem i odbrana dok je bio na funkciji ministra.

Pročitajte: Tuga - Miroslav Ilić konačno otkrio kako se Gordana ponašala kad je saznala za njegovo vanbračno dete

- Ima jedan moj kolega koji i dan-danas ne govori sa mnom. Njegov bratanac je hteo da konkuriše na Vojnu akademiju, pa me je molio da to Dragan završi. Ja sam okrenuo Dragana, a on mi je rekao: "Evo ti telefon od ljudi koji to vode, pa vidi, ja u tu priču da ulazim neću".

Javljali su se meni i ozbiljni biznismeni iz Australije koji prave municiju i borbena vozila, da ih upoznam sa Draganom, međutim on me je uvek upućivao na njegovu službu koja se time bavi - ispričao je Miroslav kojeg je svojevremeno Mira Antonović kritikovala javno kako je zetu kupio stan, a sinu Devinu čak ni čokoladu.

Komentari (0)

Loading